онлайн казино Украины

Микитась не має й хвилини, коли б його «чимось не завантажували»

Микитась не має й хвилини, коли б його «чимось не завантажували»Народний депутат України Максим Микитась вельми перевантажений вирішенням проблем округу №206, в якому був обраний. Через це має обмаль часу для оновлення своїх сторінок у соцмережах та відвідування усіх пленарних засідань парламенту.
Про це у прес-центрі «Чиста політика» розповів керівник його громадської приймальні Федос Носенок.
Мало того – Микитась настільки перевантажений, що не з’явився навіть на власну прес-конференцію. Про це пан Носенок не казав, але показав своїм, замість пана нардепа, спілкуванням з журналістами.
За його словами, він не помітив хвилини, коли б народний обранець не був би чимось зайнятий або «чимось його не завантажували».
«Його тепер завантажили ми, виборці, – заявив Федос Носенок. – Я, як керівник громадської приймальні, сформував інвестиційний пакет, який терміново потрібно реалізувати. Державні гроші мають пройти певний шлях перш, ніж дійдуть до споживача. До завершення року упродовж двох місяців треба пройти всі процедури. Через державний фонд регіонального розвитку необхідно провести декілька інвестиційних проектів, які слід комусь пролобіювати, «приробити ноги».
Як пояснив керівник громадської приймальні, йдеться про інвестування грошей в утеплення та реконструкцію системи опалення шкіл Чернігівського та Ріпкинського районів. Серед законопроектів, до розробки яких планує долучитися Максим Микитась, Федос Носенок назвав ті, що стосуються децентралізації та об’єднання громад.

Добавлено: 15-10-2016, 08:31
0
0

Похожие публикации


Наверх