онлайн казино Украины

Німецькі лікарі презентують звіт про здоров'я Тимошенко 7 березня

Німецькі лікарі презентують звіт про здоров'я Тимошенко 7 березня"Німецькі фахівці у рамках візиту планують представити свої остаточні висновки обстеження Ю.Тимошенко, яке відбулося 14 лютого поточного року", - повідомили у прес-службі ДПтСУ.

Раніше канадські лікарі вже заявляли, що стан здоров'я Юлії Тимошенко Клацнути "незадовільний".

Після того, як 14-15 лютого комісія у складі канадських, німецьких та українських лікарів провела медичний огляд Юлії Тимошенко у Качанівській виправній колонії, лікарі з Німеччини вже оприлюднювали попередні результати своєї роботи.

У МОЗ України Клацнути прокоментували, що висновки іноземних лікарів не відрізняються від тих, що робили українські фахівці раніше.

"Нічого супер нового, що стосується діагностики, не було", - сказала перший заступник міністра охорони здоров'я Раїса Моїсеєнко.

В свою чергу, донька ув'язненої Євгенія Тимошенко Клацнути заявила, буцімто німецькі лікарі дійшли висновку, що у її мами грижа, і вона потребує операції, яку не можна проводити в колонії. На переконання Євгенії Тимошенко, лікарі, призначені міністерством охорони здоров'я, фальсифікують діагноз.

Але німецькі фахівці після того Клацнути уточнили, що написали лише тимчасовий висновок, в якому назвали дуже приблизний діагноз.

Свої остаточні висновки щодо стану здоров'я екс-прем'єр-міністра України лікарі з Німеччини, що входили до складу міжнародної медичної комісії для обстеження, презентують під час зустрічі з українськими колегами 7 березня.

Стан здоров'я Тимошенко приховують?

5 березня делегацію Парламентської Асамблеї ОБСЄ, яка прибула до Качанівської колонії Харкова, Клацнути не пустили до екс-прем'єра Юлії Тимошенко. За словами керівництва колонії, у делегатів не було відповідних дозволів.

Однак на думку захисника ув'язненої Сергія Власенка, пенітенціарна служба не дозволила членам ПА ОБСЄ відвідувати Юлію Тимошенко, щоби приховати від європейської громадськості поганий стан її здоров’я.

27 лютого представники делегації канадських лікарів, яка входила до комісії з обстеження Юлії Тимошенко, зробили заяву, у якій стан екс-прем'єра названо "незадовільним".

"Після зустрічі з Юлією Тимошенко та її обстеження, я вважаю, що їй потрібно провести конфіденційний аналіз крові та токсикологічну експертизу. Незважаючи на те, що у канадської команди було обладнання для проведення аналізів, яке могло видати результати негайно, українська влада відмовилась дозволити його використання, заявляючи, що ми порушимо кілька законів, що може призвести до кримінального переслідування", - заявив доктор Пітер Куйтан.

В Клацнути інтерв'ю ВВС Україна він заявив, що дуже стривожений ситуацією і готовий ще приїхати в Україну, аби продовжити обстеження ув'язненої екс-прем'єра.

Державна пенітенціарна служба, однак, Клацнути спростувала інформацію про те, що канадським лікарям не надали виписки з історії хвороби пацієнтки.


Источник: http://www.bbc.co.uk

Политика Украина
  • 0
Добавлено: 6-03-2012, 12:42
0
185

Похожие публикации


Наверх