онлайн казино Украины

Пшонка: Тимошенко не потрібне оперативне втручання і стаціонар

Пшонка: Тимошенко не потрібне оперативне втручання і стаціонарЗгідно з результатами обстеження екс-прем’єра України Юлії Тимошенко закордонними лікарями, вона не потребує ні стаціонарного лікування, ані оперативного втручання.

"Ніякого стаціонарного лікування, тим більше оперативного втручання, не потрібно. Це — висновки закордонних фахівців, які обстежили Тимошенко", — заявив генпрокурор України Віктор Пшонка у Дніпропетровську в п’ятницю, куди приїхав для участі у Всеукраїнському семінарі прокурорів областей, районів і районів у містах.

Він також додав, що у Тимошенко є проблема з хребтом і підкреслив, що висновки закордонних лікарів та українських "практично збігаються". При цьому він зазначив, що висновки лікарів є конфіденційними і вони передані Юлії Тимошенко особисто. Крім того, їй залишили і результати обстеження, і рекомендації щодо усунення її захворювання.

Генпрокурор також зазначив, що Тимошенко не здавала кров, хоча лікарі комісії пропонували їй зробити це. Він також зауважив, що і Генеральна прокуратура України, і Державна пенітенціарна служба були готові надати Тимошенко можливість обстежитися в будь-якому державному чи приватному медичному закладі Харкова, якби це було необхідно. Проте лікарям це не знадобилося, і вони обстежили її на місці, у Качанівській колонії.

За словами Пшонки, Генпрокуратура і пенітенціарна служба "активно сприяли" обстеженню Тимошенко німецькими, канадськими та українськими лікарями.


Источник: http://24tv.ua

  • 0
Добавлено: 17-02-2012, 11:59
0
163

Похожие публикации


Наверх