онлайн казино Украины

Томенко вимагає в Азарова навести лад із замками Львівщини

У своєму зверненні віце-спікер зазначив, що, згідно з повідомленнями у ЗМІ, через борги в Олеському та Золочівському замках відімкнули тепло, і, за словами науковців, через щоденне зниження температури у приміщеннях та вологість можуть постраждати безцінні експонати музеїв, повідомили у прес-службі політика.

Водночас, М.Томенко зауважив, що, як ідеться у повідомленнях ЗМІ, обидва об’єкти готові сплатити накопичений борг, проте не можуть перерахувати кошти газопостачальній компанії через відсутність так званого енергетичного паспорту бюджетної установи, який не затвердило Міністерство культури.

«Ненормальною виглядає ситуація, коли вже кілька тижнів ведеться дискусія між енергетичною компанією та Міністерством культури про вірність оформлення папірців, натомість під загрозою знищення знаходяться фонди, у яких зберігаються раритети 16-18 століть», - підкреслив він.

«Ця ситуація і сумна, і смішна, оскільки останні місяці ми регулярно чуємо, що Міністерство культури наводить порядок з керівництвом музейних закладів і призначає на керівні посади «менеджерів», які мають швидко навести лад в цих об’єктах», - додав М.Томенко.


Источник: http://zaxid.net

Политика Украина
  • 0
Добавлено: 5-03-2012, 12:28
0
148

Похожие публикации


Наверх