онлайн казино Украины

Проблемна косметика

Проблемна косметика У косметиці містяться фталати , які можуть стати причиною розвитку ожиріння. Вчені вважають , що ці речовини провокують набір ваги , збільшуючи ризик діабету в 2 рази.
Щороку світовий ринок поповнюється мільярдом тонн фталатів .
У косметиці фталати потрібні як загусники , але ще ці речовини використовують для виготовлення пластикових пляшок і миючих засобів.
Дослідження показують , що фталати негативно впливають на гормональний баланс , провокують накопичення жиру в організмі , збільшують стійкість до інсуліну.

Найнебезпечнішими продуктами із вмістом фталатів вважають косметичні засоби , які контактують з шкірою. Такими продуктами є креми від загару , духи та інша косметика . Проникаючи в шкіру , а потім і в кров , фталати шкодять організму . Навіть з духів шкідливі речовини через легені потрапляють в кровотік.
Експеримент за участю 1000 добровольців показав , що в 119 випадках фталати стали причиною діабету.
У разі чоловіків фталати негативно впливають на тестостерон , а у жінок вони викликають порушення гормонального балансу .
Однак 70 % засобів гігієни містять фталати . Вони є в парфумах , шампунях , кремах , їх так само легко зробити , як створення сайту в Луцьку. Навіть заборона на їх додавання в косметику не вирішив проблеми , тепер виробники змінюють хімічний склад фталатів , додаючи їх під іншими назвами.

Добавлено: 15-03-2014, 13:58
0
0

Похожие публикации


Наверх