онлайн казино Украины

Очищаємо кишечник і худнемо

Очищаємо кишечник і худнемоБагато жінок люблять поїсти, хтось часто сидить на дієтах і морить себе голодом. В результаті чого наноситься шкода здоров’ю, а зайві кілограми чомусь не йдуть. Здорова жінка – красива жінка. Ключовим словом тут є здорова, саме про здоров’я і очищення кишечнику в домашніх умовах піде мова в нашій статті.

Регулярний стілець – це головний показник того, що ваш кишечник і шлунок працюють добре. Щільно повечерявши на ніч, ми доставляємо нашому організму масу незручностей і змушуємо його працювати, замість заслуженого відпочинку. Ми запропонуємо вам пару дієвих порад, як не обмежувати себе в харчуванні і легкі способи схуднення, виключно з користю для здоров’я.

Гречка з кефіром

Для того, щоб в організмі їжа не затримувалася довго і не перетворювалася в жир, робимо наступне:

У склянку кефіру висипаємо столову ложку сухої гречки і залишаємо на ніч. Прокинувшись вранці, ви зможете корисно поснідати цим продуктом. Кефір обволікає шлунок, а гречка нормалізує травний процес. Як результат, проблем із стільцем у вас не виникне. Обмежень як таких немає, такий рецепт ви можете використовувати кожен день і навіть при строгій дієті.

Зелений чай

Справжній зелений чай втамовує спрагу і допомагає шлунку впоратися з жирною їжею. Всі зайві вуглеводи не розщеплюються в жири, а на ранок виходять зі стільцем. Так само в зеленому чаї міститься багато корисних речовин, які допомагають організму бути завжди в строю, а вам молодою і красивою.

Не їсти після 6 вже не актуально

Цей метод вам може здатися трохи дивним, але він дійсно вражає результатами. Якщо ви хочете бути стрункою, але не знаєте, як схуднути, хоча б на пару кілограм, тоді рекомендуємо спробувати цю дієту. Дієта полягає в тому, що ви можете їсти все що хочете і навіть в будь-якій кількості, але до 12:00. Після цього часу слід використовувати тільки роздільне харчування помірними порціями. Якщо ви проспали або забули поїсти, в цьому тільки ваша вина і доведеться роздільно харчуватися до наступного дня. До 12 години організм сповнений сил і бажань переварити будь-яку їжу, тому все, що ви з’їсте, він легким жестом переварить і в жир відкладеться маленька частка. Така дієта не тільки допоможе значно схуднути, але й нормалізує роботу кишечника та шлунка.

Добавлено: 28-09-2012, 11:56
0
0

Похожие публикации


Наверх