онлайн казино Украины

Подробиці про померлу в Чернігові жінку, яку лікували від коронавірусу: 94 роки і багато хвороб

Керівник управління охорони здоров’я Чернігівської міської ради Владсилав Кухар розповів про перший у нашому місті випадок смерті людини, інфікованої коронаівірусом COVID-19.

За його словами, 94-річна жінка була контактною особою одного з більш ранніх інфікованих, у кого виявили коронавірус.

– 28 травня у неї взяли проби крові, а 29 травня – госпіталізували, – повідомив Владислав Кухар.

За його словами, у інфекційному відділенні 2-ї міської лікарні жінка отримала все передбачене протоколом лікування, проте врятувати їй життя не вдалося. Далася взнаки важка супутня патологія.

– У неї було багато хронічних тяжких захворювань від яких вона страждала протягом довгого періоду часу. Одним з діагнозів жінка мала COVID-19…

У зв’язку з розвитком у неї важкої серцево-судинної та дихальної недостатності, вона на жаль, померла, – розповів Владислав Кухар.

Головний медик міста також нагадав, що пом’якшення карантину не слід сприймати, як повну його відміну. І попросив чернігівців більш відповідально ставитися до існуючих вимог. В тому числі, носити маски, дотримуватися соціальної дистанції, мити руки, використовувати дезінфікуючі засоби.

Люди сприйняли пом’якшення карантину як його повну відміну

– Ми протягом п’ятого дня бачимо зростання кількості хворих у місті на COVID-19. Це пов’язане з легковажним відношенням людей до вимог карантину, – зазначив начальник управління охорони здоров'я.

  • 0
Добавлено: 3-06-2020, 08:07
0
654

Похожие публикации


Наверх