онлайн казино Украины

Як схуднути легко і назавжди?

Як схуднути легко і назавжди?Ви знущаєтесь з себе строгими дієтами, мучити свій організм голодуванням, скрупульозно вираховуєте калорії, а схуднути все одно не вдається? Або худнете, а потім знову набираєте вагу? Можливо, вам просто потрібно розслабитися, і тоді ви зможете схуднути швидко, легко і назавжди. Тому що, як би дивно це не звучало, але найефективніший схуднення — це схуднення, від якого ви отримуєте задоволення, схуднення без дієт і заборон. Думаєте, схуднути легко і надовго неможливо? Це найперша помилка, яка заважає вам скинути вагу, і, відкинувши яке, ви зможете прийти до стрункої фігури. Наведені нижче рекомендації дадуть вам заповітну відповідь на питання «як схуднути назавжди і легко?».

Полюбіть свою вагу!
Перша і найважча умова ефективного та легкого схуднення — це прийняття себе. Цей психологічний аспект дуже важливий, так як всі блоки, які заважають вам добиватися своїх цілей, існують лише у вас в голові, а не на талії і стегнах. Навчіться безумовно любити себе і своє тіло з усіма його перевагами та недоліками, прийміть себе в тому вазі і в тій комплекції, в яких перебуваєте зараз. Думки матеріальні. І коли ви думаєте про свої зайві кілограми, ви підживлюєте їх енергією. Тому вони не залишають вас, а з ще більшим комфортом зміцнюються на вашому тілі. Якщо хочете схуднути, зараз же перестаньте ненавидіти свою вагу! Прийміть його як даність і киньте хвилюватися про нього. Тоді вона перестане отримувати вашу енергію і почне уходити, а отже, ви станете худнути.

Відмовтеся від дієт!
Дієти — це найбільша помилка людей, які бажають схуднути. Так, сидячи на дієті можна скинути декілька кілограмів, але вони повернуться відразу ж, як тільки ви припиніть підтримувати дієту. Крім того, дієти позбавляють організм багатьох необхідних йому поживних елементів. А схуднення, що приводить до проблем зі здоров'ям, — погане схуднення. Харчуйтеся збалансовано, намагаючись, по можливості, виключати лише «шкідливі» продукти, багаті жирами і простими вуглеводами. Правильне і здорове харчування — кращий спосіб не тільки схуднути легко, але і нормалізувати роботу всього організму.

Пийте воду!
Схуднути легко вам допоможе ... проста вода. Обов'язково випивайте склянку води натщесерце і за півгодини до кожного прийому їжі. Намагайтеся пити до того, як відчуєте спрагу. Вода сприяє схудненню завдяки тому, що не містить калорій, створює відчуття наповненості в шлунку і очищає організм. Чай, суп, газована вода, соки, фрукти — це не вода. Крім усього цього потрібно випивати свою норму чистої питної води в день, яку легко розрахувати в пропорції 1 л на 30 кг ваги.

Займайтеся спортом!
Щоб схуднути, давайте своєму організму помірні, а головне, регулярні фізичні навантаження. Адже схуднення без спалювання калорій не буває. Необов'язково катувати себе в спортзалі. Виберете те навантаження, яка подобається і підходить саме вам: біг, піші прогулянки, плавання, теніс, йога ... Словом, те, що доставляє вам задоволення і на додачу допомагає худнути.
Щоб схуднути легко, дуже важливий ваш настрій. Налаштовуйтеся не на тяжку боротьбу із зайвою вагою, а на радість від вдосконалення своєї фігури і оздоровлення. І не забувайте нагороджувати себе за позитивні результати. Скажімо, додатковим заняттям в басейні.

Добавлено: 17-08-2012, 11:31
0
0

Похожие публикации


Наверх