онлайн казино Украины

БІЛКОВА ДІЄТА НАЙЕФЕКТИВНІША ДЛЯ СХУДНЕННЯ

БІЛКОВА ДІЄТА НАЙЕФЕКТИВНІША ДЛЯ СХУДНЕННЯЗа даними досліджень, опублікованих у журналі «The American Journal of Clinical Nutrition», ті, хто дотримується дієти з високим вмістом білка, легше втрачають вагу, ніж ті, хто «сидить» на вуглеводній дієті.

Половині піддослідним була призначена високобілкова дієта (в середньому, близько 120 грамів білка на день), а друга половина вживала стандартну кількість білків (в середньому, близько 67 грамів на день).

«Обидві групи добровольців в середньому вживали 1550 калорій протягом дня», - говорить автор дослідження Томас Уічерлі, кандидат технічних наук, науковий співробітник з Університету Південної Австралії в Аделаїді.

В результаті, та група добровольців, яка дотримувалася дієти з високим вмістом білків, втратила в середньому на 1,7 кг більше тих, хто дотримувався стандартної дієти.

«Ти втрачаєш більше ваги на високобілковій дієті, тому що організм витрачає більше енергії для переробки харчового білка, ніж для переробки вуглеводів», - стверджує Уічерлі.

Ще одна перевага білкової дієти перед вуглеводної полягає в тому, на думку дослідників, білок допомагає зберегти м'язову масу.

Добавлено: 13-12-2012, 11:54
0
0

Похожие публикации


Наверх