Браслети – прикраси, яких багато не буває

З ювелірними прикрасами треба бути особливо обережними. Так, з одного боку вони дозволяють будь-який навіть самий простий чи програшний образ зробити більш цікавим і оригінальним. А якщо мова йде про стильні луки, то прикраси додають їм досконалості. Але з іншого боку неправильно підібрані коштовності або їх надмірна кількість здатні перекреслити всі намагання створити крутий образ. Тому, обираючи ту чи іншу прикрасу, треба пам’ятати про поняття міри та гармонії. Але снують прикраси, носити які актуально з різним луками. Крім того ці коштовності гармонійно поєднуються з іншими аксесуарами, головне підібрати їх по матеріалам, стилістиці, дизайну та декоративному оформленню.

 

Мова про браслети, які сучасна мода дозволяє носити кілька одразу. Ну а мануфактури пропонують безліч моделей, що дозволяє створювати оригінальні поєднання. Оцінити це різноманіття можна за допомогою фото на сайті інтернет бутику УкрЗолото. Ви будете вражені і кількістю пропозицій, і демократичними цінами. Не дивно, що і панянки, і джентльмени постійно знаходять для себе щось цікаве і поповнюють свій ювелірний арсенал новими моделями. Тим більше браслети носити кілька зразу – це дуже трендово. Крім того стилісти радять згадати саме про цей вид ювелірних виробів, коли треба підібрати класний подарунок.

Широкі, вузькі, масивні, вишукані

Браслети представлені у колекціях всіх ювелірних брендів, бо це одна з найпопулярніших прикрас. Носити браслети актуально не тільки для жінок, але і для чоловіків. У дитячих серіях прикрас теж представлено кілька варіацій на тему браслетів.

Покупцю варто завчасно визначитися з тим з якого саме матеріалу буде виконана прикраса, бо доступні рішення з:

  • Золота (різні сплави);
  • Срібла (з різним покриттями);
  • Каучуку;
  • Натуральної шкіри;
  • Спеціальною ювелірної кераміки;
  • Ювелірної сталі.

Варіантів безліч і навіть у кожній з цих варіацій є свої «підваріації». Так, серед браслетів з золота користуються популярністю моделі з білого голда та жовтого. Хоча мануфактури також пропонують моделі з червоного та рожевого золота або виконані шляхом комбінації різних сплавів. Срібні моделі вражають різноманіттям, дякуючи використанню різних покриттів. Придбати срібний браслет можна з позолотою, родієвим покриттям чи чорнінням. У кожної моделі свій візуальний ВАУ-ефект.

Крім матеріалів браслети відрізняються за видами – ланцюжкоподібні, манжети, трубки. Ну а тут візуальні ефекти визначаються шириною, масивністю, технікою плетіння і наявністю декору. Для декоративного оформлення майстри можуть використовувати техніку діамантового гранування, гравіювання, також популярні варіанти з емальованими вставками і дорогоцінними каменями. Окрему позицію займають тенісні браслети, які дуже популярні серед it-girls. Вони виглядають одночасно елегантно і розкішно і доповнюють як вечірні луки так і кежуал образи.

 

Консультанти UkrZoloto радять оцінити асортимент за допомогою фото і так переходити до вибору. Хоча це завдання не просте, бо вибір справді величезний і кожна модель привертає увагу та майже кожну хочеться придбати.

Похожие публикации


Наверх