онлайн казино Украины

Google представив Диск

Google представив ДискКомпанія Google представила новий сервіс Google Диск — єдиний простір для зберігання ваших файлів і роботи з ними. Він дозволяє працювати над документами одночасно з іншими користувачами.

Сервіс дозволяє завантажити до "хмари" і мати постійний доступ до будь-яких ваших файлів, у тому числі відеороликів, фотографій, PDF, текстових документів. Всього сервіс підтримує 30 типів файлів.

За допомогою нового сервісу можна створювати файли і спільно працювати над ними, захистити ваші файли і забезпечити доступ до них звідусіль, у тому числі з мобільного пристрою.

У компанії також повідомили, що для слабозорих і сліпих людей передбачена спеціальна програма, яка перетворює текст на мову. Щоправда, які мови підтримуються сервісом поки невідомо.

"За допомогою технології оптичного розпізнавання символів, Google Диск навіть "читає" текст в відсканованих документах. Наприклад, якщо ви завантажили стару газетну вирізку, то зможете шукати за словами тексту самої статті. Крім цього, ми інтегрували в Google Диск технологію розпізнавання зображень. Вона працює так: якщо ви "перетягуєте" в нього фотографії з вашої поїздки до Львова, то при введенні пошукового запиту "Львів" вони з’являються в результатах", — йдеться у повідомлення в офіційному блозі Google.

  • 0
Добавлено: 25-04-2012, 15:52
0
285

Похожие публикации


Наверх