ТОП-3 страви з курятини
Страви з курячого м’яса набагато корисніші за страви з іншого м'яса (так званого червоного м'яса) – зазначають дієтологи. Вся справа в його низькій калорійності і високій кількості білка в складі. Курка багата різними вітамінами (РР, А, В1, В2, В5, В6, В9 і В12, а також С, Е, Н), мікро – і макроелементами. У курячому м’ясі досить високий вміст калію, сірки, фтору, не мало є і кальцію, магнію, натрію, фосфору, хлору, йоду, заліза, цинку, міді, марганцю і кобальту. Тому ми підготували для вас ТОП-3 страви з курятини з нової лінійки замаринованої продукції від ТМ «Пан Курчак».
На обід чи вечерю
Куряча ніжка із журавлинним соусом
Інгредієнти до страви:
— 3 шт. курячих ніжки ТМ «Пан Курчак»
— 150 г журавлини
— 50 г цукру
— 1 паличка кориці
— 1 гілочка розмарину
— 6-7 середніх картоплин
— Оливкова або соняшникова олія для смаження
— Сіль, перець за смаком
Для посиденьок з друзями
Закуска до пива «Пан Курчак» з соусом барбекю та баффало
Інгредієнти до страви:
— Куряче філе ТМ «Пан Курчак» - 5 шт
— Медальйони з філе в маринаді ТМ «Пан Курчак» - 5 шт
— Крило Prime в маринаді ТМ «Пан Курчак» - 6 шт
— Панірувальні сухарі - 100 гр
— Арахіс мелении - 100 гр
— Яице - 1 шт
— Соус за смаком
— Покроковий рецепт тут
Щоб здивувати гостей
Куряче філе фаршироване шинкою та білими грибами у сирно-вершковому соусі
Інгредієнти до страви:
— Філе курки ТМ «Пан Курчак» - 1 шт
— Гриби білі (відварні) - 35 гр
— Шинка копчена - 30 гр
— Приправа до курки
— Сіль, перець, олія
— Чіпси з бекону - 20 гр
— Соус
— Сир твердии
— Вершки 30 %
Смачного!