СЕС: Госпіталізовані на Житомирщині отруїлися курячими яйцями
За словами головного лікаря Бердичівської СЕС Олександра Запаранюка, мешканці села Жубринці, що на Житомирщині, отруїлися стравами, в складі яких були курячі яйця.
"Госпіталізовано 15 постраждалих у інфекційне відділення центральної міської лікарні. Люди святкували релігійне свято Петра і Павла на подвір'ї приватного будинку. Під час святкування вони вживали страви домашнього приготування, до рецептури яких входили курячі яйця", - каже працівник СЕС.
Він додає, що страви готувалися у літній кухні, де були порушені технології приготування і правила зберігання харчових продуктів. Приготування було розраховане на 60 осіб.
Засловами лікаря, наразі усі 15 постраждалих знаходяться в стані середньої тяжкості, дітей серед них немає.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 14 липня до Бердичівської центральної лікарні госпіталізовано 15 осіб з попереднім діагнозом гастроентероколіт.
"Госпіталізовано 15 постраждалих у інфекційне відділення центральної міської лікарні. Люди святкували релігійне свято Петра і Павла на подвір'ї приватного будинку. Під час святкування вони вживали страви домашнього приготування, до рецептури яких входили курячі яйця", - каже працівник СЕС.
Він додає, що страви готувалися у літній кухні, де були порушені технології приготування і правила зберігання харчових продуктів. Приготування було розраховане на 60 осіб.
Засловами лікаря, наразі усі 15 постраждалих знаходяться в стані середньої тяжкості, дітей серед них немає.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 14 липня до Бердичівської центральної лікарні госпіталізовано 15 осіб з попереднім діагнозом гастроентероколіт.