онлайн казино Украины

9 виробників працюють " З турботою про українське"

9 виробників працюють " З турботою про українське"КИЇВ. 5 березня. АМН. 9 виробників української харчової продукції наразі мають наліпку "З турботою про українське". Про це на прес-конференції повідомив начальник управління ринкового нагляду Держспоживінспекції України Сергій Кияниченко, передає кореспондент АМН.

"За півтора місяці більше 100 виробників виявили бажання долучитися до акції "З турботою про українське", мета якої – показати споживачеві що саме вироблено і якої воно якості. На сьогодні вже 9 виробників мають на своїх продуктах цю наліпку, в основному це виробники харчової промисловості. Це хлібобулочні продукти, м'ясо-молочні, ковбасні вироби та інші.", - повідомив С. Кияниченко.

За словами експерта, наліпка гарантує споживачеві якісну та безпечну продукцію. Щоб отримати наліпку, виробник має пройти довгу та складну процедуру перевірки, різні експертизи та лабораторні дослідження. На таку процедур не обхідно приблизно 1 місяць.

"Продукція, з наліпкою "З турботою про українське" має містити в складі не менше, ніж 70% складників українського походження. Адже купуючи продукти, споживач має знати, що вони не зашкодять здоров’ю. Це маркування гарантує, що у складі продукту немає ГМО, консервантів та інших речовин, які можуть зашкодити", - додав експерт.

Станом на сьогодні продукція з наліпкою реалізовується у 10 тисячах торгово-роздрібних точок по всій території України.

Нагадаємо, наліпка "Без ГМО" не є дійсною, адже на території України офіційно не зареєстрований жоден генно-модифікований продукт.


Источник: http://amn.net.ua

Новости Красота и здоровье
  • 0
Добавлено: 5-03-2012, 12:54
0
596

Похожие публикации


Наверх