онлайн казино Украины

До рішення суду у "Вконтакті" можна знайти "Невинність мусульман"

До рішення суду у "Вконтакті" можна знайти "Невинність мусульман"Соціальна мережа "Вконтакті" не видалятиме скандальний фільм "Невинність мусульман", поки не отримає рішення суду.

Прокуратура Петербурга застерегла соцмережу про неприпустимість порушення законодавства про протидію екстремістській діяльності через стрічку, яка "розповідає про життя пророка ісламу в образливій формі, спрямований на формування уявлень про неповноцінність цієї релігії".

"З метою недопущення поширення відеофільму "Невинність мусульман" керівництву ТОВ "Вконтакті"прокуратурою Санкт-Петербурга оголошено застереження про неприпустимість порушення законодавства про протидію екстремістській діяльності, зв'язку та інформаційних технологіях", - йдеться у повідомленні відомства.

Проте керівництво соціальної мережі попередження вважає недостатнім і чекає на рішення суду.

"Ми все-таки хотіли б дочекатися рішення суду", - заявив прес-секретар "Вконтакті" Владислав Циплухін.

Трейлер фільму доступний і на відеохостингу YouTube.

Нагадаємо, фільм "Невинність мусульман" спричинив хвилю протестів у країнах мусульманського світу. Крім того, мусульмани протестують у різних країнах світу.

Раніше повідомлялося, в Росії можуть заблокувати доступ до сервісу YouTube через скандальний фільм "Невинуватість мусульман".

Добавлено: 22-09-2012, 11:29
0
0

Похожие публикации


Наверх