онлайн казино Украины

Борці з педофілією вимагають закрити ВКонтакті у 32 країнах

Борці з педофілією вимагають закрити ВКонтакті у 32 країнах
До 32 країн світу активісти російського руху із боротьби з педофілією "Мисливці за головами" розіслали звернення, в якому вимагають обмежити доступ до соціальної мережі ВКонтакті. Більше того, вони вимагають обмежити засновникові соцмережі в'їзд до інших країн світу.

"Ми відправили звернення дипломатам більшості країн СНД і далекого зарубіжжя: США, Великобританії, Німеччини, Франції, Польщі, України, Норвегії, Ізраїлю, Ірану, Греції, Канади, Саудівської Аравії, Азербайджану, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Молдови, Таджикистану, Туркменістану , Узбекистану, Естонії, Латвії, Литви, Індії, Австралії, Пакистану, Швеції, Італії, Швейцарії, Австрії, Іспанії, Фінляндії", – відзначає керівник руху Сергій Жук.

Члени руху наголошують, що соціальна мережа ВКонтакті є найбільшим сховищем порнографії, зокрема, дитячої, адже таке відео можуть безперешкодно переглядати неповнолітні.

"Всі необхідні докази ми готові надати представникам Інтерполу у Москві, або представникам посольств. Ми сподіваємося, що керівництво країн, до яких ми звернулися, не залишиться байдужими до озвученої проблеми, адже це стосується майбутнього наших дітей", – додає керівник руху.

Водночас, представники ВКонтакті негативно відреагували на дії "Мисливців за головами". Вони запевняють, що дитячого порно у соцмережі немає і не буде, адже за цим стежать модератори.

"Ми вже доводили, що активісти руху "Мисливці за головами" є групою, що закликає суспільство до насильства. З цими кримінальними особистостями ніяких переговорів ми вести не будемо", – заявив офіційний представник ВКонтакті Владислав Циплухін.

До слова, чистий прибуток компанії ВКонтакті, якій належить однойменна соціальна мережа, за минулий рік склав 516,5 млн рублів. А це майже на 14% більше за аналогічний показник роком раніше.

Добавлено: 6-08-2012, 14:05
0
0

Похожие публикации


Наверх