онлайн казино Украины

Індонезійський 8-річний хлопець через куріння б’є рекорди популярності

Індонезійський 8-річний хлопець через куріння б’є рекорди популярності"Ми надаємо консультації цій сім’ї, втім вони і далі дають йому курити. За їхніми словами, це робиться з міркувань безпеки, аби Ільхам не зробив нічого поганого собі та оточуючим", - каже представник органів охорони здоров'я Асеп Сухерман.

Ільхам не хоче ходити до школи. Цілими днями він лише грається і курить. Втім, кажуть батьки хлопця, вони нічим не можуть зарадити.

"Ільхам стає некерованим та б’є вікна, якщо у нього забирають сигарети", - каже мати хлопця Нета.

Як заявляють у Комісії із захисту дітей, така проблема є наслідком відсутності грамотного урядового регулювання у сфері тютюнової промисловості.

"Міністерство охорони здоров’я не попереджає, що сигарети є шкідливими чи можуть спричинити звикання. Виробники тиснуть на владу і кількість реклами тютюнових виробів зростає. Як результат - діти починають курити", - каже глава Національної комісії з захисту дітей Арист Мердека Сіраіт.

Сигарети в Індонезії за популярністю поступаються лише продуктам харчування. До слова, майже половина з 240 мільйонів громадян країни живуть на менше, аніж на 2 долари в день. Щороку від куріння в Індонезії помирають близько 400 тисяч людей, ще маже 30 тисяч від пасивного куріння.


Источник: http://24tv.ua

Новости Зарубежные
  • 0
Добавлено: 16-03-2012, 12:09
0
339

Похожие публикации


Наверх