онлайн казино Украины

Перша медична допомога від міліції

Перша медична допомога від міліціїІноді щоб врятувати життя людині, яка отримала поранення в результаті нещасного випадку, ДТП або дій злочинця у медиків є буквально лічені хвилини.

Але у ¾ випадків першим прибувають на місце події саме міліціонери, тому доки прибуде «швидка», життя потерпілого знаходиться в руках міліціонерів.

Про це повідомляє сайт чернігівської міліції КОП.

Від їх професіоналізму та злагодженості дій насамперед залежить життя і здоров'я громадянина, який потребує невідкладної долікарської допомоги.

Тому сектор медичного забезпечення УМВС України в Чернігівській області поставив собі задачу підвищити рівень знань правоохоронців саме в питаннях реанімаційних заходів.

Спеціально для цього на базі роти міліції особливого призначення «Беркут» та сектору медичного забезпечення УМВС (лікарні з поліклінікою) були проведені тренінги і практичні заняття з прийняттям відповідних заліків.

Заняття пройшли у спеціально обладнаному учбовому класі. Люди в білих халатах показали як і з чого необхідно починати огляд потерпілого, визначати життєві показники, симптоми раптової зупинки серця, прийоми проведення непрямого масажу серця, штучного дихання та реанімаційних заходів.

Після лекції правоохоронці на спеціальному манекені закріпили отриманні знання на практиці.

Добавлено: 1-10-2012, 12:34
0
0

Похожие публикации


Наверх