онлайн казино Украины

Поліція здала кров

Поліція здала кров21 лютого поліцейські Головного управління Національної поліції в Чернігівській області прийшли до обласної станції переливання крові, аби здати її для поранених бійців.

Про це повідомляє сектор комунікації головного управління Національної поліції в Чернігівській області.
«Свою акцію поліцейські приурочили подіям дворічної давнини – виходу зведеного загону міліції Чернігівщини з оточеного Дебальцевого, – розповів заступник начальника ГУНП Дмитро Лось, – тоді загинув сержант міліції Олег Науменко та п’ятеро правоохоронців були поранені».
Здати кров для воїнів, які зараз перебувають на лікуванні і потребують допомоги, прийшли майже всі бійці того буремного зведеного загону, який виходив з Дебальцевого.

Серед донорів – Олександр Василенко, старший сержант роти поліції особливого призначення. Це його віртуозна водійська майстерність зберегла життя не лише Чернігівським міліціонерам, але й багатьом воякам, яких він підбирав дорогою на борт трофейного «Уралу» з причепом. Безстрашний старший сержант вивіз тоді з-під ворожого вогню 70 побратимів. Сьогодні Олександр добровільно прийшов здати кров, аби знову врятувати комусь життя.
Літри зданої поліцейської крові поповнять запаси обласної станції переливання крові.

  • 0
Добавлено: 22-02-2017, 11:19
0
1 241

Похожие публикации


Наверх