онлайн казино Украины

В Україні почали оформлювати документи на землю онлайн

В Україні почали оформлювати документи на землю онлайнХарківська область і Севастополь стали експериментальним майданчиком з упровадження онлайн оформлення документації на землю.

Про це розповів голова Харківської облради Сергій Чернов.

"Пілотну програму в обраних регіонах почнуть упроваджувати найближчим часом, на замовлення Держкомітету із земельних ресурсів. Цим займеться міжнародна компанія LCH", - розповів він.

За словами чиновника, такий спосіб має виключити вплив людського фактора. Зокрема, клієнт зможе контролювати виконання своєї заявки в Інтернеті.

Зараз іде підготовка фахівців, які будуть супроводжувати цей проект на обласному і районному рівнях.

Якщо експеримент виявиться успішним - програму впровадять на всій території Україні до кінця цього року. "Таке нововведення дозволить навести порядок у сфері земельних ресурсів, покладе край чергам і наріканням людей на неефективну роботу землевпорядних органів", - упевнений Чернов.

Як повідомлялося, за перший квартал 2012 року вартість землі під будинки знизилася по всій Україні. Лідером зниження вартості стала Одеська область, де ділянки подешевшали в середньому на 5,5% - до 4877 доларів за сотку.

  • 0
Добавлено: 9-04-2012, 14:07
0
245

Похожие публикации


Наверх