онлайн казино Украины

Яку банківську картку відкрити: 4 ситуації

 

Збираєтеся відкрити нову банківську картку, але не знаєте, яку обрати? Розуміємо, адже сьогодні існує так багато варіантів. Чи потрібна вам картка для зарубіжних шопінг-марафонів, чи шукаєте щось з крутим кешбеком, а може вам потрібна картка для вашої дитини? 

Які картки банківські б ви не шукали, важливо вибрати платіжку, яка підходить саме під ваші фінансові потреби. Залишайтеся з нами, і ми допоможемо визначитися. 

Я отримую стипендію/ зарплату/ пенсію

Картка для виплат є незамінною для широкого кола користувачів, зокрема студентів, пенсіонерів та працюючих осіб, які регулярно отримують зарплату або інші види виплат. Одним з прикладів оптимальної картки для виплат є Картка АТБ від Райффайзен Банку. Ось декілька переваг:

  • можна знімати готівку без комісій у будь-якому банкоматі;
  • обслуговування картки безкоштовне;
  • за допомогою застосунку MyRaif можна здійснювати перекази з картки на картку будь-якого банку без комісій;
  • поповнення картки безкоштовне;
  • до -40% вигоди в мережі магазинах АТБ. 

Я часто подорожую

Для тих, хто часто подорожує або працює з закордонними партнерами, стане у нагоді валютна картка. Вона дозволяє з легкістю розраховуватися без необхідності переплачувати за невигідний курс. 

Також, якщо ви працюєте з іноземними партнерами і отримуєте платежі в доларах чи євро, валютна картка для виплат допомагає уникнути зайвих витрат на конвертацію грошей. Крім того, за допомогою такої картки ви можете тримати валюту на рахунку і використовувати її, коли це вигідно, не хвилюючись про коливання курсів.

Я хочу навчити дитину фінансової самостійності

Навчати дітей фінансової самостійності з раннього віку – це не просто корисно, але й супер важливо. Це як вчити їх плавати або кататися на велосипеді — чим раніше вони почнуть, тим краще зрозуміють цінність грошей і навчаться планувати свої витрати.

Дитячі картки від Райффайзен Банку створені саме для таких цілей. З FUN-карткою вони можуть самі купувати речі, але в межах того ліміту, який встановлюють батьки.

Якщо дитина активно користується карткою і робить хоча б п'ять платежів на місяць, то обслуговування картки буде абсолютно безкоштовним. Якщо ж платежів менше, то вартість щомісячного обслуговування всього 21 грн.

І звісно, безпека на першому місці. При покупках в інтернеті картка захищена 3D-Secure, а про всі операції приходять sms-повідомлення на телефони батьків і дитини. 

Я хочу отримувати кешбек 

Хто не любить економити? Особливо коли це так просто зробити – картка з кешбеком повертає вам частину ваших витрат назад. Наприклад, з Райфкарткою ви отримуєте до 10% за покупки у визначених категоріях. Кожного разу, коли ви їсте в ресторані, можна отримати 2% назад. А якщо купуєте ліки — 1,5%. І якщо ви часто користуєтесь метрополітеном, то 10% з кожного вашого проїзду повертаються на ваш рахунок.

Але кешбек — це не єдина перевага. З такою карткою ви забудете про комісії за зняття готівки — це безкоштовно у будь-якому банкоматі на території України. Щомісячне обслуговування теж безкоштовне, тож ніяких прихованих платежів. Перекази з картки на картку через застосунок MyRaif теж нічого не коштують.

 

Ми розглянули різні типи карток, які допомагають легко управляти вашими фінансами, незалежно від того, чи це щоденні покупки, чи спеціальні фінансові потреби. Отже, тепер ви точно знаєте, яку банківську картку відкрити.

Похожие публикации


Наверх