онлайн казино Украины

Як підключити PayPass на iPhone з карткою Mastercard


PayPass — це сучасна технологія, що дозволяє власникам iPhone здійснювати безконтактні платежі в магазинах, ресторанах, барах, торгових центрах, та й загалом у будь-якій комерційній точці, де існує термінал за допомогою одного дотику. Сьогодні ми докладніше розповімо про користування картками Mastercard за допомогою PayPass, а також банки, які підтримують цю функцію в Україні.

Як використовувати PayPass



Для того, щоб оплачувати телефоном Apple покупки та послуги безконтактно, потрібно розібратися, як підключити пейпас на айфоні. У всіх iPhone шостого покоління і вище передбачено вшиту програму Wallet, яка дозволить здійснювати оплати телефоном. Для цього потрібно прив'язати карту: увійдіть у програму, введіть дані картки та дотримуйтесь інструкцій. Готово — картка Mastercard для безконтактних платежів активна.

Як користуватись Mastercard для безконтактного платежу

1. Попередньо додайте картку або кілька карток Mastercard в Wallet.
2. За бажання здійснити оплату, виберіть у програмі картку, якою хочете розрахуватися чи встановіть картку за замовчуванням.
3. Піднесіть смартфон або годинник до термінала.
4. Здійсніть підтвердження транзакції за допомогою ID або відбитка пальця.
5. Готово! Оплату здійснено.

У чому переваги картки картка Mastercard для оплати айфоном



- Безплатне користування: функція абсолютно безплатна, з власника картки не стягуються жодні комісії.
- Повна безпека платежів: девайс не зберігає дані банківського рахунку, а значить, ваші кошти надійно захищені від зловмисників.
- Зручність: не потрібно мати при собі пластик, щоб розрахуватись терміналом, все, що знадобиться — iPhone або Apple Watch.
- Можливість зняття готівки на касах великих супермаркетів: при необхідності, ви можете перевести в готівку потрібну суму з картки
- Mastercard за допомогою смартфона на касі великого супермаркету.
- Функція працює без доступу до мобільного інтернету або вай-фай, тому сплатити покупку або послугу можна навіть у разі непередбачених обставин.

Які банки підтримують функцію оплати PayPass



В Україні практично всі великі банки, що надають своїм клієнтам Mastercard, мають у своєму функціоналі можливість безконтактної оплати за допомогою iPhone. До них відносяться:
- "Приватбанк";
- "ПУМБ";
- "Ощадбанк";
- "Моно Банк";
- "Альфа Банк";
- "А-банк";
- "CONCORD BANK";
- "Idea Bank";
- «БАНК КРЕДИТ ДНІПРО»
- "UKRSIBBANK".
Детальний список банків-партнерів можна переглянути на офіційному сайті Mastercard.

  • 0
Добавлено: 20-06-2022, 10:49
0
453

Похожие публикации


Наверх