онлайн казино Украины

Як зробити кредитну картку з максимальним лімітом


Особливість кредитної картки у порівнянні з дебетовою – можливість використовувати кошти банку у вигляді миттєвого кредиту. Власники таких карток можуть знімати готівку та розраховуватися за товари та послуги, використовуючи не лише власні кошти, але й позичені у банку. Розмір ліміту різниться й залежить від платоспроможності позичальника.
Як зробити кредитну картку з максимально можливим кредитним лімітом? Розглянемо на прикладі популярної платіжної картки “Універсальна” від ПриватБанку.

Як отримати максимальний кредитний ліміт


Банківська кредитна картка на 200 тисяч гривень має найбільший кредитний ліміт, який можуть погодити власникові картки. Щоб здобути максимальний ступінь довіри від банку, потрібно довести свою платоспроможність документально.
Клієнтові потрібно надати наступні документи:
  • довідку про доходи та з місця роботи про офіційне працевлаштування;
  • виписку з іншого банку про наявність відкритого депозиту;
  • документи про право власності на майно (квартира, автівка тощо).

На позитивне рішення банку також впливає позитивна кредитна історія потенційного позичальника. Якщо особа вчасно погашала кредити та не мала простроченої заборгованості, це плюс на користь схвального рішення.
А от наявність протермінованих позик, позовів до суду про стягнення заборгованості, навпаки, псують кредитну історію. Шанси отримати максимальний кредитний ліміт низькі. Ба більше, банк може знизити наявний ліміт або взагалі його закрити.

Як отримати картку без довідки про доходи


Не кожен позичальник може офіційно підтвердити дохід, достатній для отримання суттєвого кредитного ліміту по картці. Але це не означає відмову, просто банк видає пластик з меншим кредитним лімітом. Так, оформити кредитну картку без довідки про доходи можна на підставі паспорта та ІПН, без поручителів. Інші документи необовязкові.
У наявних клієнтів банку є можливість швидко отримати віртуальну кредитку онлайн. За умовами обслуговування та кредитування вона не відрізняється від пластику. Зокрема, має такий самий пільговий період для розрахунків за кредитом (55 днів) та відсоткову ставку 3,5% на місяць.

Чи можна збільшити кредитний ліміт


У разі коли картка кредитна оформляється вперше, а заявник має нульову кредитну історію, розраховувати на високий кредитний ліміт одразу не варто. Проте гарна фінансова поведінка надалі слугуватиме приводом для банку переглянути кредитний ліміт у бік збільшення. Тобто якщо брати невеликі кредити та позики та вчасно погашати заборгованість, банк поступово збільшить ліміт.
Для підвищення наявного кредитного ліміту особі потрібно подати онлайн-заяву із зазначенням суми, до якої вона бажає збільшити кредитну лінію. Але у такому разі фінансові документи для підтвердження платоспроможності надати таки доведеться. Це можуть бути довідка про заробітну плату, документи про право власності на майно та інші, що підтверджують статки позичальника.

  • 0
Добавлено: 21-07-2023, 21:35
0
188

Похожие публикации


Наверх