онлайн казино Украины

Комерційні вантажі зі США в Україну: якісний сервіс та швидка доставка

 

Наявність величезної кількості товарів у США дозволить на вигідних умовах доставити їх до України і тим самим заробити на різниці в ціні. Але іноді цю різницю доведеться заплатити за доставку, якщо вчасно не вивчити актуальних інструментів та методів. Вигідні умови взаємодії пропонує компанія Vector, де готові запропонувати викуп товарів та їх подальшу доставку до України.

Бажаючі можуть доставляти як великі партії, так і невелику кількість вантажів у вигляді кількох ноутбуків, телефонів, речей та навіть запчастин для авто. Докладніше про співпрацю інформація представлена за посиланням vector-usa.biz/ua/nashi-uslugi/tamogenaya-pomoch/, де є опис алгоритмів взаємодії та актуальні тарифи. Доставка здійснюється літаками термінами від 8 до 14 днів з моменту відправки із США.

Як оформити доставку?

Алгоритм дій передбачає такий порядок:

  1. Реєстрація на сайті із зазначенням особистої інформації;
  2. Отримання поштової адреси складу США;
  3. Оформлення купівлі та зазначення відповідної адреси складу;
  4. Прийом замовлення на доставку та фактична її реалізація;
  5. Отримання посилки в Україні.

Для всіх клієнтів доставка в Україні здійснюється безкоштовно. Завдяки тому, що всі вантажі консолідуються, клієнти мають право замовити одиничний товар і при цьому платити за доставку тільки його. Це дозволить суттєво заощадити. Додаткова економія забезпечується тим, що компанія Vector USA працює у штаті Делавер, де нульова податкова ставка. Налагоджена логістика унеможливлює затримки в доставці.

Доставка комерційних вантажів

Тариф за такого формату доставки становить 8,5 доларів за 1 кілограм вантажу, а також додатково оплачується 10% від інвойсу. Додатково компанія пропонує послуги митного брокера з підготовкою документів, що гарантує комплексний підхід до справи.

Комерційними партіями є вантажі, де перевозиться 5 і більше екземплярів одного товару. Також враховуються дорогі товари, які за зовнішнім виглядом та функціоналом мають коштувати як мінімум 150 євро. Детально про ціноутворення можна прочитати тут https://www.vector-usa.biz/, де також є інформація про додаткові послуги. До них входить пошук товарів, ведення переговорів та переказ грошей.

Переваги компанії Vector

З будь-яких питань надається експертна консультація, а також консолідуються всі вантажі, щоб унеможливити для клієнтів додаткові витрати. Надається безкоштовне зберігання посилок до 30 днів, а також організовується їх прийом.

  • 0
Добавлено: 23-04-2024, 14:08
0
56

Похожие публикации


Наверх