онлайн казино Украины

Влада Ірану заборонила ввозити в країну предмети розкоші

Влада Ірану заборонила ввозити в країну предмети розкошіЧерез необхідність скоротити валютні витрати в умовах санкцій проти Ірану та стрімкого знецінення національної валюти, іранська влада склала список заборонених для імпорту товарів.

У перелік заборонених для імпорту товарів потрапило 75 найменувань, повідомляє Associated Press з посиланням на офіційний орган уряду країни газету Iran. Рішення поширюється на на імпорт від автомобілів та ноутбуків до навіть кави та туалетного паперу.

Цікаво, що заборона імпорту стосується лише готових товарів. При цьому в країну і далі можна буде ввозити комплектуючі для годинників, комп’ютерів та мобільних телефонів, з яких товари складають уже в Ірані.

Економити Ірану доводиться з липня цього року, відколи Євросоюз відмовився закуповувати в ісламської республіки нафту. Крім того, щодо Ірану діють фінансові санкції з боку США.

До слова, Іран готовий повністю припинити експорт нафти, якщо тиск з боку Заходу й надалі зростатиме. Про це заявив міністр нафти країни Ростам Касімі.

Добавлено: 9-11-2012, 12:03
0
0

Похожие публикации


Наверх