онлайн казино Украины

Подарунок вчителю на випускний: що вибрати та як прикрасити?

 

Найкращий подарунок педагогу – це відповідальні та старанні учні, які постійно слухаються, виконують завдання та отримують нові знання. Але також не варто забувати про матеріальні подарунки, тим більше, протягом навчального року приводів не так мало, як здається. Кожне чергове свято може стати інструментом прояву поваги.

Варіантів для подарунків не так мало, до того ж у сучасних реаліях є можливість подарувати як класику, так і щось нове. Перш ніж купити подарунок вчителю, необхідно визначити його запити. Стандартні квіти та цукерки є безпрограшним варіантом, але завжди можна подарувати щось оригінальне. Розкішний презент може здивувати всіх та кожного.

Статусні аксесуари

Непогана ідея – подарувати щось таке, що буде презентабельним. Серед варіантів можна виділити:

  • стильний гаманець;
  • дизайнерський шарф;
  • триметровий палантин;
  • наручний годинник;
  • ручка та багато іншого.

Якщо це вчитель географії або такий, що любить подорожувати, можна подарувати термокухоль або великий термос, набір для пікніка або невеликий намет.

Цукерки та шоколад

Багато хто любить щось солодке та оригінальний подарунок у вигляді цукерок, може стати таким, якщо коробку якось прикрасити, або цукерки будуть авторською роботою. Як альтернатива можна подарувати товари для дому або щось корисне для класу, а солодощі зробити лише доповненням. Сьогодні продається різного роду кондитерські асорті, тістечка з пророкуваннями та багато іншого.

Чай у банках

Оригінальні баночки з сентиментальними картинками можуть стати як самостійним подарунком, так і оригінальним доповненням до цукерок та квітів. Не обов'язково вибирати велику порцію, адже багато виробників пропонують асорті з кави або чаю, щоб в результаті людина могла вибрати щось одне.

Засоби особистої гігієни

Різні шампуні, мило ручної роботи та гелі – все це може стати непоганим варіантом подарунка. Але іноді він може бути образливим, тому потрібно основну увагу звернути на людину та її сприйняття ситуації.

Можна подарувати невеликий фанерний бокс із кількома флаконами парфумерії, або єдиний екземпляр туалетної води. Додатково тут можна знайти різні подарунки, щоб урізноманітнити основний презент. Комбінування подарунків завжди є порятунком у складних ситуаціях.

Книги

Усі знають, що книга – найкращий подарунок, особливо для вчителя. Також можна постаратися вибрати інші інтелектуальні подарунки, наприклад, підписку на електронний журнал, різні щоденники, сертифікати на різні курси і багато іншого.

  • 0
Добавлено: 25-03-2024, 17:03
0
89

Похожие публикации


Наверх