онлайн казино Украины

Як вибрати подарунок чоловікові

Як вибрати подарунок чоловіковіЧоловіки , як і жінки , люблять отримувати подарунки. Тільки от догодити чоловікові з подарунком досить важко. Чоловік зазвичай неохоче висловлюються щодо того , що б вони хотіли отримати в подарунок. Відповідь « нічого » зустрічається теж досить часто , але ця відповідь зовсім не означає, що чоловікові дійсно нічого не хочеться. Швидше чоловікові було б приємніше отримати потрібний і корисний подарунок , придумати який повинна жінка. При виборі будь-якого подарунка корисно керуватися тим принципом , що символічний подарунок краще марного. Потрібно врахувати , в яких стосунках ви з чоловіком, якому збираєтеся дарувати подарунок. Погодьтеся , що подарунок чоловікові - начальнику , чоловікові - родичу і чоловікові - коханому чоловікові не може бути однаковим. Загалом, при виборі подарунка потрібно гарненько подумати . Ось кілька ідей , які допоможуть вибрати подарунок чоловікові .
 
Книга
Якщо серед ваших знайомих чоловіків є ті , які розуміють сенс приказки «Книга - кращий подарунок» і мають домашню бібліотеку , то виберіть красиве подарункове видання. Тему книги можна вибрати залежно від захоплень чоловіки. Гарну елітну книгу приємно тримати в руках , гортати , і, звичайно , читати.
 
Шахи
Рідкісний чоловік не любить грати в шахи , а якщо не грає, то , можливо, тому , що у нього їх немає! Шахи сприяють концентрації уваги і розуму , а подарункові шахи в будинку - ознака затишку і спокою. Подарунок шахи символізує , що ви розумієте , що у чоловіка буває вільний час і він може проводити його за улюбленим заняттям .
 
Ножі
Хороших ножів багато ніколи не буває. Ніж- це чоловічий атрибут , здавна вважалося , що подарувати чоловікові ніж - значить висловити визнання його сили і мужності. Любителям полювання та риболовлі можна подарувати ножі , призначені спеціально для цих занять . А можна подарувати ніж, який знадобиться в будь-якій ситуації - зі штопором , відкривачкою , пінцет. Можна вибрати для подарунка ніж, який прикрасить робочий кабінет.
 
Подарунковий набір для пікніка
Чудова ідея для подарунка чоловікові - набір для пікніка. Рідко зустрінеш чоловіка , який не любить скуштувати шашлик на природі з друзями. Набір для пікніка компактний, легко вміщається в рюкзак або багажник , такий подарунок зробить збори на природу швидкими і позбавить чоловіка від необхідності бігати по сусідах у пошуках шампурів .

Гаджет
Гаджет - дуже сучасний подарунок , це технічна новинка , яка вже прижилася в нашому побуті. Гаджет - це невеликий електронний прилад , що виконує певні функції. Всі чоловіки люблять техніку , особливо розумну техніку , яка робить життя більш зручною , для таких гаджет - просто ідеальний подарунок.
 
Кавовий набір
Ваш чоловік любить починати ранок з чашки кави? Тоді подаруйте йому кавовий набір , що складається з турки , ручного млина і красивою кавовій чашечки. Такий подарунок не залишить байдужим жодного чоловіка , особливо , якщо до нього додати кавові зерна улюбленого сорту кави і приготувати його самій.
 
Міні- пивоварня
Дуже оригінальний подарунок для чоловіка міні-пивоварня . Чоловік, якому ви подаруєте можливість зробити свіже пиво вдома , буде просто носити вас на руках. Міні- пивоварні винайшли приблизно п'ятнадцять років тому в Канаді , і з кожним роком вони користуються все більшим попитом. Машина все робить сама , потрібно тільки долити води і додати необхідні інгредієнти. Вона компактна і розміститься на кухонному столі.
 
Портмоне
Шкіряне портмоне приємно тримати в руках , воно надає солідність і респектабельний вигляд. Виберіть для свого чоловіка портмоне з багатьма відділеннями - для дрібниці , для візиток і паперових купюр , вставте в нього свою фотографію , такий подарунок красномовно висловить ваші почуття.
 
Фляга
Фляжка в прямому сенсі здатна зігріти душу. Вона легко втрутиться в кишені , зручна в поїздках і відрядженнях , в походах. Можна подарувати набір з декількох фляжок різного розміру, наборы с флягой не тільки корисні , але і дуже красиво виглядають в якості прикраси.
 
Спортивний інвентар
Найголовніше для людини - це здоров'я. Покажіть чоловікові , що ви дбаєте про нього , подарувавши небудь зі спортивного інвентарю - невеликий тренажер , еспандер , футбольний м'яч , лижі - залежно від його захоплень . Можна вибрати безліч предметів такої тематики , будь-який з них допоможе чоловікові завжди перебувати в хорошій фізичній формі.
 
Набір інструментів
Приємно , коли чоловік- майстер на всі руки , вміє впоратися з будь-якої домашньої проблемою , щось змайструвати . Якщо ваш чоловік цього не робить - дайте йому спонукальний мотив. Подаруйте гарний набір інструментів , де є все необхідне на будь-який випадок . Такі набори компактні, зручні і дуже функціональні. Маючи такий набір , чоловік просто не зможе не виконувати дрібні роботи по дому.

Добавлено: 24-09-2013, 12:51
0
0

Похожие публикации


Наверх