онлайн казино Украины

Чому банки вимагають так багато інформації для кредиту?

Кожен, хто хоча б раз звертався за кредитом в банк, знає: без безлічі довідок і багатоетапних перевірок не обійтися. Співробітники українських фінансових установ вкрай пильно відносяться до потенційних позичальників, їх рівнем доходу, займаної посади, а іноді — і до подружнього стану.

Ідеальний клієнт банку — це людина у віці від 25 до 50 років, який працює на стабільній роботі, добре заробляє і має ідеальну кредитну історію. Студенти, пенсіонери і тимчасово безробітні точно не потрапляють в цю категорію.

Чому так відбувається? Насправді, зрозуміти політику банку можна. Фінустанова позичає чималу суму і хоче бути впевненим в тому, що цю суму йому точно повернуть. Простіше кажучи: перевіряючи клієнтів і збираючи багато інформації, банки страхують себе від недобросовісних клієнтів.

Що робити всім іншим

Якщо ви тимчасово непрацюючий, молодше 25 років або перебуваєте на пенсії — найвигідніше звертатися в мікрофінансові організації. Багато з них видають кредит без довідок про доходи та перевірки кредитної історії (детальніше - https://miloan.ua/s/bez-spravki-miloan) Ключові відмінності МФО від банку (для тих, хто ще не знайомий з такими послугами):

- суми кредитування від 500 до 15000 грн;
- кредитний термін до 30 днів;
- щоденне нарахування процентної ставки;
- видача позики за результатами перевірки короткої анкети;
- потрібні документи для кредиту - паспорт та ІПН;
- отримати кредит можна з дому (через інтернет).

Кредити від МФО — не повна альтернатива банківському кредитуванню. Пробувавши обидва методи, у кожного є "за" і "проти". Але позики онлайн відмінний вихід в разі, якщо гроші потрібні терміново, і для багатоетапних перевірок немає часу.

Як отримати позику студенту?

Студенти дуже часто стикаються з фінансовими труднощами: стипендії на всі потреби не вистачає, а просити у батьків якось соромно. Тому ми вирішили дізнатися, як, де і на яких підставах можна отримати позику молодим людям до 21 року.

Для початку — питання легальності. Згідно з українським законодавством, вік повноліття становить 18 років. Це означає, що будь-який громадянин України, який досяг такого віку, має всі законні підстави для отримання кредиту і / або оформлення кредитки.

Способи отримання позики для людей до 21 року є традиційними:

- Звернення в банк. Що правда, отримати споживчий займ на велику суму в юному віці буде непросто. Фінансова організація точно зажадає довідку про доходи, довідку з місця роботи. У більшості випадків, вас чекає відмова.
- Звернення в МФО. Мікрофінансові організації більш лояльні до клієнтів. Це можливість взяти кредит через інтернет за паспортом і ідентифікаційним кодом.
- Отримання кредитної картки. Кредитний ліміт і процентна ставка відрізняються в залежності від обраного вами банку.

Найбільш швидкий спосіб кредитування для молоді — це, звичайно ж, звернення в МФО.

Miloan Украина Киев займы кредит
  • 0
Добавлено: 28-05-2020, 10:00
0
840

Похожие публикации


Наверх