онлайн казино Украины

Фінансова допомога для цілеспрямованої молоді

Статистика свідчить, що частіше за все до фінансових позик звертаються молоді люди у віці 21-25 років. Але далеко не кожний банк охоче видає їм кредити. Хоча найбільш проблемна категорія тих, хто вчасно не вносить оплату по кредиту, це люди віком 30-35 років.

Тобто молодь стає більш відповідально ставитися до зобов’язань перед фінансовими установами, ніж більш зрілі громадяни. Тому випускникам вишів можна сміливо надавати молодіжний кредит. Про це добре знає керівництво IdeaBank, де молодь має змогу отримати кошти на власні потреби.

Як молодь витрачає позичені кошти?


Здавалося б, в такому віці людей цікавлять тільки розваги та відпочинок, але випускники вищих навчальних закладів демонструють виняткову відповідальність. Позичені в банку гроші витрачаються з розумом. Переважна більшість кредитів береться молоддю з корисною метою. Багато хто планує розпочати власну справу.

Дехто зі студентів починає працювати ще під час навчання. Наприклад, можна дистанційно надавати послуги репетитора. Для цього необхідно мати:
  • хороший ноутбук чи комп’ютер;
  • вебкамеру;
  • книги;
  • доступ до швидкісного інтернету тощо.

Все це можна купити після оформлення кредиту. Умови надання коштів досить зручні, тому, маючи постійний дохід, виходить віддавати позичені гроші без відчутного навантаження на бюджет.

Звісно, не кожен може надавати такі послуги репетитора, але є чимало й інших прибуткових справ. Серед них:
  • надання косметичних послуг (стрижки, зачіски, манікюр);
  • масаж;
  • кондитерські вироби на замовлення;
  • послуги з прибирання та багато іншого.

Для відкриття будь-якої справи потрібні кошти. Наприклад, щоб надавати послуги з прибирання квартир чи офісів, необхідна буде професійна побутова хімія та спеціальне обладнання, для послуг перукаря — набір косметики та інструментів тощо.

Саме в цьому випадку на допомогу приходить молодіжний кредит від IdeaBank. На вигідних умовах клієнти старші 21 року зможуть отримати кошти на покупку всього необхідного.

Оформлення кредиту за кілька хвилин


Одна з переваг співпраці з IdeaBank — швидкість розгляду заявки. Інколи її заповнення займає більше часу, ніж ухвалення. Для заповнення заявки достатньо лише зайти на відповідну сторінку сайту банку, ввести дані та через хвилину отримати СМС-повідомлення на телефон про попереднє узгодження.

Для ухвалення необхідної суми потрібні лише ІПН та паспорт. Якщо клієнт отримує узгодження, він має вибрати найближче відділення для підписання угоди та отримання вказаної суми грошей. Залишається тільки направити отриману банківську позику на здійснення своєї мрії.

  • 0
Добавлено: 30-06-2023, 16:18
0
195

Похожие публикации


Наверх