онлайн казино Украины

Моніторинг виборчого процесу очима громадських активістів розпочався в Чернігові

Моніторинг виборчого процесу очима громадських активістів розпочався в Чернігові9 липня в дискусійному клубі «Експертна думка» представники громадських організацій ГРІМ та «Єдиний Чернігів» презентували громадську ініціативу, мета дослідити та донести до громадськості як на пересічного жителя міста впливає виборча кампанія.
Вадим Антошин зазначив, що для проведення моніторингу громадської думки залучені незалежні громадські активісти, котрі максимально об’єктивно збиратимуть та аналізуватимуть інформацію про те, як жителі міста сприймають роботу штабів кандидатів в народні депутати, агітаторів, агітаційних матеріалів, виявлятимуть достовірні факти порушень виборчого законодавства, в тому числі випадки застосування адмінресурсу та підкупу.
Олександр Бондарев підкреслив, що дана виборча кампанія є найбруднішою на його пам’яті і доказом тому є рекордна кількість кандидатів в депутатів, котрих зареєструвалося 127. Активіст припускає, що більшість з них є технічними та наводить докази цьому: 51 кандидат – з Чернігівщини, 57 – з Київщини, є жителі Львівщини, Івано-Франківщини, Запоріжжя та інших областей, 44 кандидати – непрацюючі, 5 – пенсіонерів. «Де може безробітний чи пенсіонер знайти суму грошей, необхідних для застави, котрий вони не повернуть?» - звернувся до журналістів Бондарев.

Добавлено: 11-07-2015, 09:00
0
0

Похожие публикации


Наверх