онлайн казино Украины

Брудні технології, низька явка не завадили виборам на 205 окрузі- Доброчин

Брудні технології, низька явка не завадили виборам на 205 окрузі- ДоброчинУ дискусійному клубі «Експертна думка», 28 липня відбувся брифінг громадської організації Центр «Доброчин» стосовно висвітлення позачергових виборів по 205 одномандатному округу.
Про це повыдомляє перес-служба центу «Доброчин».

Під час брифінгу керівник Центру «Доброчин» Наталія Дрозд і керівник моніторингового проекту Олександр Підгорний розповіли про моніторинг інформаційних, агітаційних матеріалів в день тиші та безпосередньо в день виборів.

Також торкнулися юридичних аспектів дотримання законності процесу волевиявлення.
Експерти відзначили, що кримінальний кодекс України визначає кару і злочин за підкуп виборців, але технологам вдається знаходити шпарини і уникнути покарання. Крім того, під час усієї виборчої кампанії була зафіксована недобросовісна поведінка найбільш рейтингових кандидатів.
На брифінгу були присутні волонтери Центру «Доброчин» - Владислав Пархоменко та Юрій Руденко, які проводили екзит-пол на двох найбільших виборчих дільницях Чернігова.

Молоді активісти розповіли про низьку явку виборців на дільницях та настрої громадян щодо участі у соцопитуванні. Загалом, волонтери повідомили, що вибори відбулися без значних порушень і зривів.

Добавлено: 29-07-2015, 09:38
0
0

Похожие публикации


Наверх