онлайн казино Украины

Народний депутат Денисенко демонтує намет біля РАЦСу в Чернігові

Народний депутат Денисенко демонтує намет біля РАЦСу в ЧерніговіНародний депутат Андрій Денисенко демонтує намет та сцени на зеленій зоні за міським будинком РАЦС у Чернігові 10 серпня цього року.
Про це він повідомив у листі на ім’я начальника комунального підприємства «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» Артема Стаха, копія якого є у видання svoboda.fm.
«Зазначеним листом хочу повідомити Вас, як керівника профільного підприємства, що гарантую 100% відшкодування всіх можливих збитків або шкоди, заподіяної зеленим насадженням внаслідок встановлення намету та сцени за власний кошт», – говориться в листі.
У листі також йдеться, що «деякі політичні сили, які незадоволені високий рівнем організації роботи громадської приймальні народного депутата України, намагаються спекулювати на темі заподіяння школи зеленим насадженням, підбурюють місцевих мешканців проти мене (Андрія Денисенка) та моїх однодумців».
Для врегулювання зазначеного питання народний депутат запропонував надати йому для підписання проект договору або після демонтажу намету та сцени провести обстженння, скласти акт та надати рахунок до оплати.

Добавлено: 25-06-2015, 11:34
0
0

Похожие публикации


Наверх