онлайн казино Украины

Як «Народний контроль» і Глаба головного міліціонера Чернігова перевіряють на «сепаратизм»

Як «Народний контроль» і Глаба головного міліціонера Чернігова перевіряють на «сепаратизм»«Народне віче» в Чернігові у п’ятницю поставило кілька запитань, на які складно буде відповісти Міністру внутрішніх справ Авакову.
Поки що 300 чернігівців, у передвихідний день, коли собака лінується гавкнути перед відпочинком, вийшли на Красну прощу Чернігова і направили стріли на новопризначеного начальника чернігівської міської міліції Антона Шевцова.

Замітьте, не на начальника управління МВС в області, не на прокурора області, не в кінці кінців голову обласної адміністрації, а саме нового начальника міліції.
На мітингу багато разів повторювали слово «сепаратизм». Потім згадували , що новопризначений головний міліціонер міста саме з Криму. Але у біографії офіцера міліції стільки темних місць, що складається враження, що йому втрачати нічого – треба вислужитися. Саме тому його на вибори кинули до Чернігова аби він тут «показав».
Якщо хтось не бачив, то фото Антона Шевцова з росіянином Валуєвим зроблене уже під час окупації Криму - дата на сторінці цього начальника міліції вказує сама за себе.

«Дитячі забавки» - хтось може сказати. Можливо. Виступаючи на мітингу наводили приклад. Антон Шевцов запросив на «приватну» бесіду представників Всеукраїнського об’єднання «Свобода» та громадської організації «Народний контроль», і, а словами її представника , пообіцяв розправитися з організацією одразу після виборів.
Тому кандидат від «Народного контролю» Андрій Глаба на мітингу усіх «запросив» чернігівців у понеділок, 20 липня на 10:00 до приміщення міської міліції аби висловити все що вони думають про новопризначеного міліціонера і його обіцянки розправитися з громадською організацією.
До речі, на вічі прозвучало , що «Народний контроль» подумує про те, щоб створити партію. Окрім того, що стріли цієї громадської організації було направлені на начальника міліції, «Народний контроль» на вічі говорив про свої здобутки у відвоюванні у влади безкоштовного встановлення лічильників, повернення гарячої води та іншого.

Добавлено: 20-07-2015, 09:33
0
0

Похожие публикации


Наверх