онлайн казино Украины

До новоствореного дорадчого органу увійшли журналісти

До новоствореного дорадчого органу увійшли журналістиСтворено Консультативно-дорадчу раду з питань розвитку інформаційної сфери при голові обласної ради.

З 18 березня Головою обласної ради,Миколою Звєрєвим, було підписано розпорядження про утворення Консультативно-дорадчу раду з питань розвитку інформаційної сфери при голові обласної ради.

Журналісти, експерти та громадські діячі Чернігівщини включили до дорадчого органу.Після надходження на адресу голови обласної ради численні звернення, де фахівці інформаційної сфери пропонують допомогу — було підписано це розпорядження.

Слід зауважити, що 17 березня відбулася зустріч голови обласної ради з ініціативною групою зі створення Консультативно-дорадчої ради. Під час конструктивного діалогу, сторонами досягнуто домовленостей про необхідність започаткування низки спільних проектів, покликаних змінити інформаційний простір Чернігівщини на краще. Серед першочергових, обговорювалися пропозиції щодо реформування обласної газети «Деснянська правда», одним із співзасновником якої є обласна рада. Вирішено, що усі напрацювання з цього та інших питань будуть прозорими і доступними для найширшого кола громадськості.

Консультативно-дорадчу раду з питань розвитку інформаційної сфери при голові обласної ради не є закритим органом. Медіа-експерти, журналісти та інші фахівці інформаційної сфери можуть долучатися до неї, зателефонувавши на пряму телефонну лінію за номером (0462) 675-880.

На вказаний номер можуть звертатися також всі жителі області, які мають конкретні пропозиції щодо вдосконалення функціонування місцевого самоврядування, розробки концепції розвитку регіону, виходу з економічної кризи та залучення інвестицій в її економіку.
Дзвінки прийматимуться в робочі дні (з понеділка по п’ятницю) з 8.00 до 17.00 години.

Добавлено: 21-03-2014, 12:45
0
0

Похожие публикации


Наверх