онлайн казино Украины

Заступником голови обласної ради обрано ... колишнього "регіонала"

Заступником голови обласної ради обрано ... колишнього "регіонала"Арсена Дідура обрано заступником голови обласної ради. Під час перерви у другому засіданні першої сесії ноаообраного "обласного парламенту", яка проходить сьогодні, за це проголосували 42 з 60 присутніх депутатів.
Голова лічильноі комісіі Анатолій Хавило оголосив: бюлетені для таємного голосування отримали 56 чоловік. За кандидатуру А. Дідура, висунутого Аграрною партією, було віддано 42 голоси, проти - 13. 1 бюлетень визнано недійсним. За результатами таємного голосування, заступника голови обласноі ради було проголошено обраним.
Ще під час обговорення між депутатами розгорнулася дискусія щодо економіі коштів та можливості скасування вказаноі посади. "Основна наша позиція - економія коштів, яких не вистачає", - заявив Дмитро Блауш (РПЛ). Дехто також нагадав А. Дідуру його "регіональне" минуле за минулоі каденціі обласноі ради.
Той на це відповів: важливо не те, які за нами стоять у минулому бренди, а які за нами справи. А ще він вважає, що успішно пройшов люстрацію у Менському районі, де виборці надали йому перевагу.
А. Дідур подякував усім, хто голосував за нього та обіцяв "максимально легалізувати економіку області в плані надходжень".
Новообраний заступник має науковий ступінь кандидата наук і свого часу вважався одним з найбільш освічених та поміркованих у команді "регіоналів".

Добавлено: 3-12-2015, 09:53
0
0

Похожие публикации


Наверх