онлайн казино Украины

Чому відмовляють податківці?

Чому відмовляють податківці?Відповідно до Закону України від 02.10.1996 № 393/96-ВР «Про звернення громадян» звернення, оформлені належним чином і подані у встановленому порядку, підлягають обов'язковому прийняттю та розгляду.
Про це «Високому Валу» повідомила податкова інспекція у Чернігові.
Забороняється відмова у прийнятті та розгляді звернення з посиланням на політичні погляди, партійну належність, стать, вік, віросповідання, національність громадянина, незнання мови звернення.
Якщо питання, порушені в одержаному органом державної влади, місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями незалежно від форм власності, об'єднаннями громадян або посадовими особами зверненні, не входять до їх повноважень, воно у термін не більше п'яти днів пересилається ними за належністю відповідному органу чи посадовій особі, про що повідомляється громадянину, який подав звернення.
У разі якщо звернення не містить даних, необхідних для прийняття обґрунтованого рішення органом чи посадовою особою, воно у той же термін повертається громадянину з відповідними роз'ясненнями.

Добавлено: 26-12-2012, 10:17
0
0

Похожие публикации


Наверх