онлайн казино Украины

Увага! Обов’язкова річна звітність

Увага! Обов’язкова річна звітністьВідділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Чернігові звертає увагу на обов’язкове подання всіма суб’єктами господарської діяльності річної звітності.
Виняток складають лише фізичні особи – підприємці, які забезпечують себе роботою самостійно і не мають найманих працівників.
Повідомляє відділ зв’язків з громадськістю міської ради.
Платники страхових внесків, а це - юридичні особи незалежно від форми власності, виду діяльності та господарювання, а також фізичні особи – підприємці, які використовують працю найманих працівників, по закінченні року до 25 січня 2013 року подають до робочих органів виконавчої дирекції Фонду за місцезнаходженням (місцем проживання) відомість розподілу чисельності працівників, річного фактичного обсягу реалізованої продукції (робіт, послуг) за видами економічної діяльності (далі – відомість розподілу).
Прийматись відомість розподілу буде за новими КВЕД ДК 009:2010.
Перегляд належності страхувальника до класу професійного ризику виробництва (у разі зміни основного виду економічної діяльності за підсумками роботи за 2012 рік) буде здійснюватись також відповідно до нового класифікатора ДК 009:2010.
Юридичні особи - платники страхових внесків та фізичні особи – підприємці, які використовують працю найманих працівників і мають несплачені внески, нараховані на заробітну плату до 01.01.2011 року, повинні подавати звіт за формою, затвердженою постановою правління Фонду від 30.11.2010 року №31 щоквартально до повного погашення заборгованості.
За невиконання страхувальником обов’язку щодо подання встановленої звітності до Фонду встановлена адміністративна відповідальність.
Чекаємо Вас за адресою: вул. Шевченка, 5, каб. 114; 119, м. Чернігів; довідки за телефонами: (0462) 672-861; 676-441.

Добавлено: 14-12-2012, 12:25
0
0

Похожие публикации


Наверх