онлайн казино Украины

Порно від чернігівських красунь

Порно від чернігівських красунь«Павутина» перекрила доступ клієнтам з Європи та США до чернігівський дівчат.
Працівники відділу боротьби з торгівлею людьми та злочинами проти моралі управління карного розшуку УМВС в Чернігівській області припинили діяльність онлайн порностудії.
Про це повідомляє сайт чернігівської міліції КОП.
Зріла жінка, яка сама колись мала відношення до порноіндустрії й знала всі тонкощі цього брудного бізнесу, вирішила, спираючись на власний досвід, організувала прибутковий бізнес.
Вона відкрила для сексуально невлаштованих іноземців онлайн порностудію, де молоді дівчата через інтернет демонстрували усім охочим свої принади. Перед цим організаторка дала в місцевій газеті оголошення про набір на роботу в рекламне агентство симпатичних студенток зі знанням англійської. З кандидатками на посади «рекламних агентів» зустрічалася особисто й розповідала чим насправді доведеться займатися.
Студентки, як правило, практично одразу погоджувалися на співпрацю, оскільки була обіцяна досить значна оплата - від тисячі гривень до тисячі доларів за місяць. До того ж, контактувати з клієнтом потрібно було віртуально, охочий до «полунички» хтивий іноземець лише бачив через веб-камеру тіло партнерки.
Сайт онлайн-знайомств був недоступний з території України, Білорусі та Росії (серед дівчат були студентки і з цих країн), тож дівчата були стовідсотково впевнені, що ніхто із знайомих їх не побачить.
У скромній двокімнатній хрущовці в три зміни працювало одинадцять дівчат віком 20-23 років. Рівень їх оплати залежав від того, як довго вони могли утримати в мережі свого клієнта, та наскільки яскравим і відверто-порочним було влаштоване шоу. Тут якраз і потрібне було знання англійської, щоб виконувати забаганки клієнта.
Та в ході довготривалої розробки оперативники відділу боротьби з торгівлею людьми та злочинами проти моралі управління карного розшуку УМВС в Чернігівській області вийшли на жінку-організатора інтернет-порностудії та встановили особи «працівниць». Міліція поставила жирну крапку в роботі порностудії, відкрито кримінальне провадження за статтею 301 Кримінального кодекс України (розповсюдження порнографії) - карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років.

Добавлено: 10-12-2012, 11:12
0
0

Похожие публикации


Наверх