онлайн казино Украины

Атрошенко: Виборці чекають від мене роботи

Атрошенко: Виборці чекають від мене роботи Дорогі земляки!

Незабаром розпочне роботу новий склад Верховної Ради України.

Після перемоги на виборах моя мета залишається незмінною – бути максимально корисним для вирішення нагальних проблем людей.

Саме цим я керуюся, визначаючи пріоритети в своїй роботі. Я балотувався як самовисуванець, бо не бажаю ставити партійні амбіції понад інтереси людей.

Більше того, виборці округу №206, які довірили мені представляти їх у Верховній Раді, сподіваються отримати очікувані результати моєї роботи.

Значна частина виборців мого округу – пенсіонери. Проте як старші, так і молодші потребують, щоб держава наблизила свої послуги до людей, а це означає ефективне та зручне транспортне сполучення з обласним та районними центрамиі кваліфіковану медичну допомогу та дешеві ліки, і захист законних інтересів громадян, і своєчасну допомогумалозахищеним верствам населення та багато інших питань.

Люди не повинні все життя чекати поліпшення ситуації в країні. І розповіді про світле майбутнє нам не допоможуть. Вирішити всі проблеми власним коштом теж нереально. Приміром, організувати ефективне транспортне сполучення в окрузі, медичне забезпечення зробити доступнішим, підвищити якість освіти можливо тільки за участі держави. Однак я не буду працювати пліч-о-пліч з тими, хто відверто нехтував інтересами жителів виборчого округу, порушував законодавство та в своїй роботі більше керувався своїми власними інтересами, ніж потребами громади.

Наше з вами завдання – змусити місцеву владу працювати для людей. Тому ті керівники, які на місцевому рівні не виконують або несумлінно ставляться досвоїхобов’язків, доводять народ до зубожіння, не повинні представляти місцеву владу. Саме тому, я вимагаю звільнення керівників Чернігівської та Ріпкинськоїрайонних державних адміністрацій, а також посадових осіб обласної державної адміністрації, які відповідальні за транспорті перевезення, освіту та охорону здоров’я, а також їх підлеглих – начальників відповідних управлінь, що довели до занепаду ці галузі. Про службову невідповідність цих управлінців займаним посадам я доповів у Секретаріат Президента та Кабінет Міністрів України.

Налагодити ефективну роботу виконавчої гілки влади без зміни цих керівників не можливо. Тільки відповідальні компетентні та порядні люди на цих посадах за умови тісної співпраці з депутатом Верховної Ради України зможуть наблизити владу до людей.

З повагою,

Добавлено: 23-11-2012, 11:16
0
0

Похожие публикации


Наверх