онлайн казино Украины

Владислав Атрошенко: На відміну від технічних кандидатів я працюю з людьми та для людей!

Владислав Атрошенко: На відміну від технічних кандидатів я працюю з людьми та для людей!ЗАЯВА кандидата в народні депутати України по виборчому округу № 206 Атрошенка Владислава

Шановні виборці!

Кілька тижнів тому розпочалися вибори до Верховної Ради України. На жаль, це не тільки змагання програм, ідей та конкретних справ.

В Україні виборча боротьба, вже традиційно супроводжується різноманітним брудом, нечесними технологіями та провокаціями.

Так, на виборчому окрузі №206, по якому я обираюся, зареєструвалося 15 кандидатів. Більшість із них вже, очевидно, навіть не мають на меті займатись своєю власною виборчою кампанією, а є технічними кандидатами на цьогорічних виборах.

Ці кандидати в окрузі не проводять зустрічі з виборцями, на яких би вони чули проблеми людей та допомагали вирішувати їх.

Вже зараз видно, що вони не працюють для людей, а лише мають на меті обливати брудом мене, як лідера виборчих перегонів в окрузі. Одним з таких технічних кандидатів, очевидно, є, як це не прикро, так званий місцевий опозиціонер, який очолює комунальне підприємство Чернігівського району і повністю підзвітний владі.

На жодній зустрічі з громадянами він не згадує ні про опозицію, яку він нібито представляє, ні про свою передвиборну програму, а тільки критикує все, що я роблю для людей. Якщо б закон дозволяв цьому, так званому опозиціонеру, бути водночас кандидатом в депутати і довіреною особою кандидата від влади, це було б для нього цілком природньо.

Користуючись своєю вагою та зростом, він силою намагається захопити сцену, влаштовує штовханину з людьми, голосно вигукуючи свої провокативні, особисто на мою адресу, гасла.

Я звертаюсь та вимагаю від правоохоронних органів забезпечити на моїх заходах порядок та гарантувати безпеку людей.

З наближенням дня голосування такі псевдокандидати все частіше будуть репетувати про провокації на їх адресу, намагаючись мене звинуватити в їх організації.

Повідомляю, що на відміну від технічних кандидатів я щодня працюю з людьми і для людей, і ми разом визначаємо ті завдання, які я вирішу у Верховній Раді.

Я закликаю всіх кандидатів, яких зареєструвала ЦВК у 206-му окрузі, займатися донесенням до людей своїх програм, а не обливати один одного брудом, влаштовуючи різні провокації. Прошу докласти всіх зусиль для організації та проведення чесних та прозорих виборів.

Нехай переможця визначать люди і їх волевиявлення буде єдиним чинником 28 жовтня 2012 року!

20 серпня 2012 року

Добавлено: 21-08-2012, 11:47
0
0

Похожие публикации


Наверх