онлайн казино Украины

"В городе Чернигове колокола гудят..."

"В городе Чернигове колокола гудят..."Концерт відомого київського автора і виконавця власних пісень Володимира Семенова днями відбувся в Арт-клубі Чернігівського навчально-методичного центру культури і мистецтв.

Символічно він був названий рядком із бадьорої пісні барда "В городе Чернигове колокола гудят...".

Повідомляє Наталія Потапчук, керівник ЧеКАПП "Трамонтана".

Гармонійним доповненням назви стали чудові картини чернігівських художників-аматорів із зображенням місцевих пам’яток, на фоні яких виступав гість.

Пісні Володимира Семенова, значна частина котрих написана на слова його ізраїльського друга Дмитра Кімельфельда, дуже сподобалися слухачам своєю мелодійністю і позитивною енергетикою. А їх пристрасне й душевне виконання зачепило за живе кожного присутнього на концерті. Вразило всіх і майстерне володіння автора гітарою, застосування власних прийомів гри.

Співав бард без перерви півтори години. Після концерту спілкування з ним продовжилося за чашкою чаю. Пустивши гітару по колу, члени чернігівського клубу авторської пісні і поезії "Трамонтана", на запрошення якого і приїхав автор, познайомили гостя зі своєю творчістю. Він, у свою чергу, порадував їх іще кількома піснями, подарував клубу диск і книжку.

Прощаючись, чернігівці, висловлювали Володимиру Семенову своє щире захоплення і запрошували приїжджати ще.

Довідка

Володимир Семенов - журналіст, автор майже 200 пісень і кількох дисків, лауреат і член журі багатьох міжнародних фестивалів. Виступав з концертами у США, Ізраїлі, Німеччині, Росії, Прибалтиці. Його пісні в різні роки звучали в багатьох спектаклях кращих київських театрів.

У 1990-ті роки В. Семенов вів на Українському радіо авторську програму для школярів "Факультатив співаної поезії", упродовж п'яти років був автором-ведучим передачі "Доживемо до понеділка" на київському телеканалі "Гравіс". Її гостями були найвідоміші російські і українські автори-виконавці. В їх числі - Тетяна і Сергій Нікітіни, Олександр Суханов, Вероніка Доліна, Віктор Байрак, Ігор Жук, Ольга Богомолець та багато-багато інших.

Зараз В. Семенов працює відповідальним секретарем наукового журналу "Зовнішні справи" Міністерства закордонних справ України і продовжує творчу діяльність - бере участь у концертах і фестивалях, співає в театрі "Колесо" на Андріївському узвозі.

Добавлено: 20-11-2012, 10:53
0
0

Похожие публикации


Наверх