онлайн казино Украины

Сервіс у податковій

Сервіс у податковійПоняття «сервіс» це передусім якість, зручність, швидкість, доступність, комфортність для платників і, звичайно, відкритість перед ними.

Центр обслуговування платників податків при ДПІ у м. Чернігові ДПС діє з 14 червня 2012 року. За цей час понад 2500 клієнтів отримали у сервісному центрі необхідні послуги.

Повідомляє представник державної податкової у місті Чернігові Ірина Берегова.

Досвідчені фахівці центру сертифікації ключів у разі наявності ноутбука у платника податку, за бажанням платника, у приміщенні інспекції проводять індивідуальний тренінг щодо укладання через Інтернет договору на подання звітності в електронному вигляді, користування програмами, які безкоштовно видають податкові органи, відправки звітності мережею Інтернет.

Кожен платник податків має змогу оцінити роботу Центру. Для цього потрібно заповнити анонімну анкету та покласти її до скриньки «Заяви та пропозиції». Анкети можна отримати у 8 кабінеті, або у залі очікування. Приємно відмітити, що відвідувачі залишають позитивні відгуки про новий сервісний центр.

Так, 100 відсотків опитаних вважають, що з відкриттям ЦОПП значно покращилася якість обслуговування, а 99 відсотків опитаних повністю задоволені його режимом роботи.

75 відсотків респондентів оцінили роботу сервісного центру на «відмінно», 25 відсотків – «добре».

Ні однієї скарги до скриньки з моменту відкриття ЦОППу не потрапило.

Подібні результати – яскраве підтвердження якісних змін у принципах роботи Державної податкової служби, налагодження партнерських відносин із платниками податків.

Добавлено: 15-10-2012, 11:23
0
0

Похожие публикации


Наверх