онлайн казино Украины

Онлайн перевірка з податкової

Онлайн перевірка з податковоїНезабаром у платників єдиного податку можна будете перевірити документи в онлайні – Державна податкова служба розробляє сервіс для аутентифікації контрагентів з числа представників малого та середнього бізнесу.

Про це «Високому Валу» повідомила податкова інспекція у Чернігові.

Зокрема, будь-який відвідувач офіційного порталу матиме змогу, натиснувши на відповідний баннер, на власні очі переконатися, що реєстраційні документи його потенційного чи діючого бізнес-партнера є діючими, не були анульовані та інше.

Фахівці очікують, що такий сервіс користуватиметься популярністю, оскільки представники бізнесу мають бути зацікавлені у ретельному підборі контрагентів.

Загалом сьогодні аудиторія податкового порталу становить 360 тис. авторизованих користувачів. Найпопулярнішими сервісами залишаються операції з Єдиним реєстром податкових накладних – отримання виписки про заборгованість перед бюджетом, повідомлення про розбіжності між виданими та отриманими накладними тощо. Також часто через портал платники замовляють довідку про стан розрахунків із бюджетом.

Добавлено: 3-09-2012, 11:21
0
0

Похожие публикации


Наверх