онлайн казино Украины

Дізнатися більше про свого бізнес – партнера

Дізнатися більше про свого бізнес – партнераДержавна податкова інспекція у м. Чернігові ДПС інформує, що нещодавно запровадили електронний податковий сервіс «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера».

Зазначеним сервісом доповнили вже існуючі на офіційному веб-порталі ДПС України електронні податкові сервіси «Анульовані свідоцтва платників ПДВ», «Адреса масової ре¬єстрації платників податків», «Реєстр платників ПДВ».

Такі сер­віси дають можливість перевіряти у відкритих для загального користування податкових джерелах (базах даних) інформацію (зокрема, з питань оподаткування) відносно будь-якого платника податків, необхідну для укладання господарських відносин з потенційними бізнеспартнерами, та попереджати вста­новлення ділових зв’язків із нечесними суб’єктами.

Скористатися за допомогою такої податкової послуги інформацією з відкритих для загального користування баз даних ДПС України може будь-який орган держав­ної влади та місцевого самоврядування, фізична чи юридична особа.

Результат пошуку надається системою після формування запиту шляхом заповнення одного з двох полів: (або двох одразу), що ідентифікують платника податків: код за ЄДРПОУ або ідентифікаційний номер суб’єкта підприємнщької діяльності, а також найменування (назва) або прізвище, ім’я та по батькові підприємця. Після введення зазначеної інформації система здійснить пошук у базах даних ДПС України, в яких міститься інформація публічного характеру, та повідомить про результати пошуку.

Перевірка інформації про платника податків здійснюється за двома критеріями: перебування платника податків на обліку в органах ДПС та фактичний стан його розрахунків з бюджетом, що свідчить про наявність або відсутність у та­кого платника податкового боргу.

Новацією інтерактивного сервісу є те, що така перевірка не потребує відвідування податкового органу, в якому заре­єстровано юридичну особу або за місцем проживання індиві­дуального підприємця, а здійснюється не виходячи з офісу з використанням Інтернету.

Добавлено: 3-10-2012, 12:08
0
0

Похожие публикации


Наверх