онлайн казино Украины

В РЛП «Ялівщина» розпочато знесення аварійних дерев

В РЛП «Ялівщина» розпочато знесення аварійних деревРішення про знесення аварійних дерев на території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина» було прийняте на основі акту обстеження, який склала комісія з питань визначення стану зелених насаджень 25 листопада поточного року.

До складу комісії увійшли представники комунального закладу РЛП «Ялівщина» Чернігівської обласної ради, Державної екологічної інспекції у Чернігівській області, КП «Зеленбуд» Чернігівської міської ради, науковці Національного університету «Чернігівський колегіум» ім. Т.Г. Шевченка та громадськість, повідомляє Департамент екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації.

Під час обстеження території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина» вздовж маршрутів екологічних стежок було виявлено 42 аварійних дерева, що становлять загрозу життю і здоров’ю відвідувачів парку.

Знесення аварійних дерев здійснює комунальне підприємство «Зеленбуд» відповідно до ордеру на видалення зелених насаджень.

  • 0
Добавлено: 11-12-2019, 09:01
0
644

Похожие публикации


Наверх