онлайн казино Украины

Вперше льочики налітали удвічі більше

Вперше льочики налітали удвічі більшеТі ж , хто входить до складу визначених екіпажів, провели в повітрі за штурвалом літака майже 25 годин.

Про це „Високому Валу” повідомив представник регіонального медіа-центру Міністерства оборони України.

Особливо відчутний ріст у курсантів льотного факультету Харківського університету Повітряних Сил. Їх наліт зріс у шість разів.

Навесні цього року міністр оборони України Дмитро Саламатін поставив завдання - довести нальот на кожного військового льотчика не менше ніж 20 годин за першу половину 2012 року.

– Завдання Міністра оборони з мінімального нальоту – виконано, – повідомив командувач Повітряних Сил ЗС України генерал-майор Юрій Байдак, підбиваючи підсумки півріччя льотної роботи.

Упродовж півріччя до бригад тактичної авіації стабільно надходила відремонтована і модернізована на підприємствах вітчизняного ОПК техніка, - наголосив генерал-майор Юрій Байдак.

Міністр оборони України тримає на особистому контролі питання щодо ремонту та модернізації авіаційної техніки Повітряних Сил.

Командувач Повітряних Сил ЗС України впевненй, що за результатами року буде виконано і наступне завдання Міністра оборони – не менше 40 годин нальоту на екіпаж за підсумками року.

Добавлено: 11-07-2012, 12:40
0
0

Похожие публикации


Наверх