онлайн казино Украины

Військовим вогнеборцям Чернігівщини поменшає роботи

Військовим вогнеборцям Чернігівщини поменшає роботиУ військових частинах, установах та закладах Міністерства оборони України Чернігівщини активно проводиться профілактична та роз’яснювальна робота, щодо дотримання стану пожежної безпеки в осінньо-зимовий період.

Про це «Високому Валу» повідомив представник регіонального медіа-центру Міністерства оборони України.

- З початком опалювального сезону, - повідомив начальник служби пожежної безпеки (м. Чернігів) Північного територіального відділу пожежної безпеки підполковник Олександр Мерцалов, - у військових частинах та формуваннях області різко підвищується ступінь загорянь. Основна причина – застарілі проводи ліній електромережі не витримують навантаження сучасного побутового обладнання та використання саморобних несертифікованих нагрівальних приладів.

Особливу увагу пожежні підрозділи приділяють казармам військових частин, гуртожиткам для сімей військовослужбовців та військовим складам. Проводяться перевірки організації пожежної безпеки, справності первинних засобів пожежогасіння та підготовка джерел водопостачання до зими. Командири військових частин в свою чергу забезпечують необхідну кількість техніки та інструменту для своєчасного очищення доріг та під’їздів до джерел водопостачання.

- У тих військових формуваннях, де є штатні пожежні підрозділи, - наголосив підполковник Мерцалов, - систематично проводяться тренування особового складу по гасінню ймовірної пожежі. Командування частин проводять наочну агітацію для солдат та офіцерів, щодо заборони та одночасного використання саморобних електроприладів, заборону куріння у приміщеннях тощо.

Добавлено: 18-10-2012, 10:48
0
0

Похожие публикации


Наверх