онлайн казино Украины

"Антишанхайські" бої по-чернігівськи

"Антишанхайські" бої по-чернігівськиЗа що боролися біля міської ради сьогодні? Чого хотіли люди? Кому справді боліло, а хто прийшов «працювати»?

Бої, штовханина, обіцянки, поливалки брудом, політика і люди. Все змішалося до купи.

З самого ранку біля міської ради було пусто, лише чатували постові. Пройти і вийти до залу засідань народних обранців було можливо всім.

Рівно о 9.30, як попередньо обіцялося інтернеті, з’явилася «масовка». Це люди молоді і не дуже, що спрагло дивилися на потужні двері. Зайти за які їх активно агітували помічники депутатів.

Вперед ставали депутати і помічники, за ними всі ті, кому болить питання забудови і знищення дитячих майданчиків. Молодші виявилися байдужими до закликів прориватися і до зали засідань. Обережненько стояли осторонь подій.

Хлопці, міцніше налягай!

Заклики налягати на двері ставали все гучнішими. Коли підійшли камери, помічники заволали про порушення всіх прав на існування! «Міліція не виконує свої обов’язки! Влада займається дерибаном!» Жінки волають щось на охоронців закону.

Чоловіки, що до цього стояли осторонь, підтягуються, бо чують жіночій крик, готуються захищати своїх жінок. Преса та невідомі в костюмах підтягуються ближче до подій. Бо всі хочуть стати учасниками народної помсти. З протилежного боку вишиковуються міліція, патрульні і «Беркут».

Розгортання подій

Розумні депутати, що мають встигнути на засідання, шмигають в обхід чорним входом (для прийняття рішень необхідно мінімум 26 присутніх депутатів). Розуміючи, що діла тут не буде, один з депутатів веде людей в обхід. І там їх чекала невдача. Ніхто пускати «натовп» чорним ходом не буде.

Що вимагали?

Всупереч заявленим обіцянкам відвоювати дитячий майданчик по вул. Мстиславській, вимоги були різними. Одні з вул. П’ятницька проти добудови 2-х під’їздів 9-ти по верхівки . Інші за права підприємців та передання в комунальну власність «дороги щастя».

За що стояла молодь, незрозуміло. Жодних вимог не висувала. Жінка, що хотіла з плакатом, не знала, що на ньому написано. Пізніше взагалі покинула його на асфальті.

Народу болить

Напередодні в соцмережах розмістили оголошення про набір учасників на мітинг. Обіцяли заплатити по 30 грн. До речі, сумнівний трюк, що нагадує 30 срібняків. Чи не провокація це?

Після завершення мітингу, молоді учасники ще довго мокли у парку. Чого чекали? Продовження подій? Ні! Виявилося, що чекали оплати «трудової години».

Їх попросили зібратися біля драмтеатру, куди попрямували і ми. Там з’явилась та дівчина, що напередодні набирала людей в соцмережах Р. Я.. Тепер зрозуміло -її колишні зв"язки тягнуться в "Громадську думку" і до мера. Вона мала намір дискредитувати акцію.

  • 0
Добавлено: 27-06-2012, 10:49
0
351

Похожие публикации


Наверх