онлайн казино Украины

У Чернігові захищатимуть дітей за допомогою...ходи

У Чернігові захищатимуть дітей за допомогою...ходиУчасники акції пройдуться головними вулицями Чернігова із закликами не допустити узаконення політики скерованої на руйнацію українських сімей, а саме: впровадження ґендерної політики в суспільне життя та освіту України (пропаганда і узаконення сексуальних збочень через гендерні та антидискримінаційні закони), а також ювенальної юстиції, яка відбирає у батьків та педагогів право на виховання власних дітей та в кінцевому результаті позбавляє батьківських прав. На центральній площі міста перед міською та обласною радами лунатимуть виступи громадських діячів та занепокоєних батьків.

Сьогодні подібні акції проходять скрізь по Україні, а саме у Києві, Рівному, Луцьку, Ужгороді, Львові, Івано-Франківську, Тернополі, Луганську та інших містах.

Що таке гендер? Ґендер вводиться під маскою «захисту прав жінок та дітей». Однак ҐЕНДЕР - це СОЦІАЛЬНА СТАТЬ. Тобто нібито не важливо, ким людина народжується, чоловіком чи жінкою, а важливо як вона себе в соціумі почуває. У Європі так званий «біологічний» або природній поділ суспільства на чоловіків та жінок» відійшов у минуле, а прийшов новий абсурдний поділ, коли людина самостійно обирає собі стать, тобто гендерну ідентичність.

А згідно з юридичними документами та українським підручником «Основи теорії гендеру» вводиться щонайменше п’ять гендерів (статей). Це: «жіночий, чоловічий, гетеросексуальний, гомосексуальний та транссексуальний» - ЛГБТ. Тобто йдеться про пропаганду всіх видів збочень. Гендерні активісти насамперед міняють мислення дітей, проникаючи у дитячі садочки та школи. Ціль – це висміяти родину і традиційний поділ суспільства на жінок та чоловіків (називають все це ґендерними стереотипами), нав’язати вчителям думку, що дівчаток треба виховувати як хлопчиків, а хлопчиків як дівчаток, а дитині нав’язати думку, що вона має право сама вибирати свою стать. А це – абсурд.

Як просувається гомосексуалізм в Україні? Після того, як 20 травня 2012 року в Україні не вдалося провести гей-парад, гомосексуалісти звинуватили український народ у дискримінації. Вони заявили, що незабаром будуть прийняті гомосексуальні закони та гей-парад у 2013 році буде захищений законом. Йдеться про прийняття антидискримінаційного законодавства. Зокрема вже сьогодні у Верховну раду поданий Проект Закону «Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні (реєстр. № 10468). Після прийняття цього закону, усі, що незгідні з тим, що збочення мають бути поставлені на рівень сім’ї, будуть покарані.

Що таке ювенальна юстиція? З осені 2012 року в Україні хочуть ввести ювенальну юстицію (ЮЮ), тобто систему правосуддя, що нібито буде захищати права дітей. Насправді йдеться про впроваджуваний Євросоюзом механізм відбирання українських дітей. Ця злочинна система (ЮЮ) вводиться під такими гаслами: «захист прав дітей», «боротьба з насиллям в сім’ї», «боротьба з торгівлею дітьми», «усиновлення». Працівники та активісти цих структур (ювенальні суди, ювенальна міліція, соціальні служби) повинні будуть відпрацьовувати приписи бюрократичної системи (ЮЮ), що відробляє міжнародні гранти. Контролюючи всі сім’ї - забиратиме дітей. Якщо придивитись до цієї системи ближче, там де вона вже діє роками, тобто в ЄС, США та віднедавна в Росії, ми побачимо лише сльози батьків та дітей, розбиті сім’ї та серця.

Учасники маніфестації закликатимуть громадськість і батьків не бути байдужими та встати на захист своїх дітей, а саме:

Створювати громадські організації за участю батьків, педагогів, молоді, батьківські комітети та рухи по захисту дітей;

інформувати про небезпеку ювенальної юстиції та гендерної ідеології;

підписувати звернення проти введення ювенальної юстиції на ім’я Президента, Міністра юстиції, народних депутатів;

збирати підписи проти введення ювенальної юстиції та гендерної політики.

Збережемо цілісність сім’ї, моральні і духовні традиції, які будувалися віками!

Організатор:ГО «Рух чистих сердець», «Покрови Богородиці», «Народна просвіта» за підтримки чернігівських громадських організацій

  • 0
Добавлено: 15-06-2012, 11:44
0
360

Похожие публикации


Наверх