онлайн казино Украины

Отруєння грибами на Чернігівщині. Що з дітьми та батьками

Батьків дітей, які отруїлися строчками в селі Олександрівка Добрянської громади, хочуть позбавити батьківських прав. Перше засідання відбулося в кінці серпня, наступне буде 16 вересня. Про це розповіла начальниця служби у справах дітей Добрянської територіальної громади Наталія Кот-Берест. З її слів, батько дітей Віктор найняв адвоката та намагається повернути собі дітей, мати ж на засідання не з‘явилася.

Про це повідомляє «Суспільне Чернігів».

Нагадаємо, четверо дітей з села Олександрівка отруїлися грибами 26 квітня. 7-місячний Віктор і 5-річна Аліна потрапили до реанімаційного відділення Чернігівської обласної дитячої лікарні. Діти були непритомними, врятувати їх не вдалося. Згодом до лікарні потрапило ще двоє дітей з сім‘ї.

Зі слів матері, годували їх картоплею приготовленою на грибному відварі. Батьки думали, що збирали зморшки, пізніше виявилося, що це були строчки.

Зараз вилучені з родини діти перебувають у Центрі соціально-психологічної реабілітації у Хмільниці. Як повідомила журналістам бабуся дітей Олена Дьошова, якщо суд залишить дітей з батьком, вона допомагатиме в усьому. Зі своєю донькою, каже, втратила зв‘язок.

Матір дітей, за припущенням начальниці служби у справах дітей Наталії Кот-Берест, наразі перебуває у Городнянському районі. Поспілкуватися з нею не вдалося. Її номер поза зоною досяжності.

  • 0
Добавлено: 8-09-2021, 07:56
0
1 011

Похожие публикации


Наверх